Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας λόγω εργασιών

Εργασίες αποκατάστασης στη γέφυρα Καλλιθήρου – Αμπελικού - Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλης της Καρδίτσας και των Σοφάδων - Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας (παράκαμψη) από τη διασταύρωση Πευκόφυτου - Δρακότρυπας έως Άγιο Νικόλαο

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας λόγω εργασιών

Με απόφαση της Α/Δ Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Ρ. Φερραίου, μεταξύ των οδών Τρικάλων και Ηπείρου, το Σάββατο (04/02/2023) και ώρες από 09:00 έως 15:00, για εργασίες ρήψης οπλισμένου σκυροδέματος.


Με απόφαση της Α/Δ Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, το Σάββατο (04/02/2023) και ώρες 07:30 έως 18:30, στην οδό Αλαμανή, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μπλατσούκα και Ταλιαδούρου, για στήσιμο γερανοφόρου οχήματος.


Με απόφαση της Α/Δ Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, μεταξύ των οδών Ιεζεκιήλ και Υψηλάντου, την Κυριακή (05/02/2023) και ώρες από 08:00 έως 14:00, για εργασίες κοπής δέντρων.


Με απόφαση της Α/Δ Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος επί της οδού Μπαϊρακτάρη, μεταξύ των οδών Γ. Καφφέ και Κονδύλη, την Δευτέρα (06/02/2023) και ώρες από 08:00 έως 15:00 για την εκτέλεση εργασιών ρίψης σκυροδέματος.


Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων, στην πόλη της Καρδίτσας, για την εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου, από 06.02 έως 10.02.2023 κατά τις ώρες 07:30 έως 15:30, και συγκεκριμένα επί των οδών :

α) Κίτρους Επισκόπου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αμερικής και Επισκόπου

β) Αγίου Ραφαήλ, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίου Νικολάου και Τρικάλων

γ) Αγίας Σκέπης, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίου Ραφαήλ και Αγίου Διονυσίου,

δ) Αγίου Διονυσίου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Αγίας Σκέπης και Τρικάλων,

ε) Ηπείρου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Λόρδου Βύρωνος και Ανώνυμος,

στ) Δωδεκανήσου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ακαδημίας και Τρικάλων.


Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης θα διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.

Η παρούσα είναι προσωρινή και ισχύει μόνο για το ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα.

Οι παραβάτες της παρούσης, θα διώκονται και θα τιμωρούνται με πρόστιμο ή κράτηση, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.




Total
0
Shares
Previous Article
«Θα νικήσουμε» Το βιβλίο του Ν. Αγγελίδη παρουσιάζεται αύριο Τετάρτη 8/2 στην Λάρισα - Το βιβλίο του Ν. Αγγελίδη «Θα νικήσουμε – Το ημερολόγιο του αγώνα κόντρα στο μαύρο της ΕΡΤ» παρουσιάζεται την Τετάρτη στην Λάρισα 

Το βιβλίο του Ν. Αγγελίδη «Θα νικήσουμε – Το ημερολόγιο του αγώνα κόντρα στο μαύρο της ΕΡΤ» παρουσιάζεται την Τετάρτη στην Λάρισα 

Next Article
Puro thessalia krasia

Η Ελλάδα του Κρασιού: Τρίκαλα-Καρδίτσα: Το Κλίμα, τα Οινοποιεία, οι Ποικιλίες, οι Ετικέτες