Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων στις σήραγγες των Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη στις σήραγγες των Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1-Τ2-Τ3

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1-Τ2-Τ3, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (04-04-2022) έως την Πέμπτη (07-04-2022), κατά τις ώρες 08:00 έως 20:00 ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, στο τμήμα από Ευαγγελισμό μέχρι το νοτιότερο άκρο του Ανισόπεδου Κόμβου Πλαταμώνα:

  1. ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. και στις δύο κατευθύνσεις, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις -2- κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη Εθνική Οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας).

  1. αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον αυτοκινητόδρομο τον Η – Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.Total
0
Shares