Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. λόγω εκτέλεσης εργασιών αύριο Τετάρτη 07-02-2024

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. λόγω εκτέλεσης εργασιών αύριο Τετάρτη 07-02-2024 Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί του αυτοκινητοδρόμου Π.Α.Θ.Ε. λόγω εκτέλεσης εργασιών αύριο Τετάρτη 07-02-2024

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, θα ισχύσουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., λόγω εκτέλεσης έκτακτων εργασιών για την ενίσχυση της υφιστάμενης γέφυρας 114R (Χ.Θ. 356+040):

  • διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας του Π.Α.Θ.Ε. προς Αθήνα, από τον Α/Κ Γυρτώνης (Χ.Θ. 367+319) έως τον Α/Κ Αγιάς (Χ.Θ. 352+918) για το χρονικό διάστημα από 07:00 ώρα έως 19:00 ώρα αύριο, Τετάρτη 07-02-2024.

Τα οχήματα που κινούνται επί του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Α/Κ Γυρτώνης (Χ.Θ. 367+319) και θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα, στην οποία θα συνεχίζουν ευθεία πορεία έως τον Α/Κ Νίκαιας (Χ.Θ. 348+106), μέσω του οποίου θα εισέρχονται και πάλι στον αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση προς Αθήνα. Επιπλέον, αποκλείεται ο κλάδος εισόδου με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Γυρτώνης (Χ.Θ. 367+319) καθώς και ο κλάδος εισόδου με κατεύθυνση προς Αθήνα του Α/Κ Συκουρίου (χ.θ.362+061).
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Συνελήφθη άνδρας στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων  Σύλληψη ατόμου από αστυνομικούς του ΑΤ Πύλης για εξύβριση και βιαιοπραγία σε βάρος διαιτητή  Συνελήφθη ημεδαπός για ληστεία σε παντοπωλείο στο Δήμο Σοφάδων Καρδίτσας - Σύλληψη ανήλικης ημεδαπής για κλοπή από κατάστημα στα Τρίκαλα - Δέκα συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 5ημερο στη Θεσσαλία - Καρδίτσα: Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή - Βόλος: Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράβαση των νομοθεσιών περί βεγγαλικών και αθλητισμού

Συνελήφθη άνδρας στο Αστυνομικό Μέγαρο Βόλου για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων 

Επόμενο άρθρο
Άνοιξε ο δεύτερος κύκλος της πρώτης αρωγής για τους αγρότες στην πλατφόρμα arogi.gov.gr

Άνοιξε ο δεύτερος κύκλος της πρώτης αρωγής για τους αγρότες στην πλατφόρμα arogi.gov.gr