Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσκλητήριο σε Αγραφιώτες Καρδιτσιώτες και Θεσσαλούς για το 14ο Αντάμωμα Αγραφιωτών

agrafa fiesta

Προσκλητήριο σε Αγραφιώτες Καρδιτσιώτες και Θεσσαλούς από τους συνδιοργανωτές φορείς για το για το 14Ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΓΡΑΦΙΩΤΩΝ« ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ» την Κυριακή 11 Αυγούστου 8μ.μ. πλαζ Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα

Ο χώρος των Θεσσαλικών Αγράφων και μόνο με τον υδάτινο πλούτο που διαθέτει στο νομό Καρδίτσας και την Θεσσαλία, και την συμβολή στην εθνική οικονομία, υποχρεώνει την πολιτεία να στηρίξει αυτή την ιστορική περιοχή.

Η διοργάνωση την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 8μ.μ. στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ της λίμνης Πλαστήρα, του 14ου Πανελληνίου Ανταμώματος Αγραφιωτών σε συνδυασμό με την παραδοσιακή εκδήλωση «ΚΑΜΠΟΣ και ΑΓΡΑΦΑ» και την «ΒΡΑΔΙΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ», είναι η μεγάλη ευκαιρία να προβληθούν και να αναδειχθούν θέματα υποδομής, ανάπτυξης, τουρισμού, ιστορίας και πολιτισμού της περιοχής.

Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσιάκου Βασίλη, εκ μέρους των συνεργαζόμενων φορέων οι εκπρόσωποι δήλωσαν:

O Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Τσιάκος, συγχάρηκε τους φορείς και εξέφρασε την συνεχή στήριξη του σε εκδηλώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και ενώνουν δυνάμεις.

Ο Δήμαρχος Δήμου Λίμνης Πλαστήρα Δημ. Τσιαντής αναφέρθηκε στην μεγάλη πολιτιστική παράδοση των Αγράφων και την συμβολή της Λίμνης Πλαστήρα στην ανάπτυξη και τον τουρισμό.

Ο  Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Αναγνωστόπουλος τόνισε την στήριξη της περιφέρειας Θεσσαλίας σε συλλογικές προσπάθειες φορέων.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Λαμπερού κ. Γ. Χρήστου ευχαρίστησε όλους τους φορείς που επέλεξαν το Λαμπερό και την πλαζ για τις εκδηλώσεις.

Ο πρόεδρος του μορφωτικού Συλλόγου Λαμπερού κ. Γιάννης Κουτής, αναφέρθηκε στην εκδήλωση «ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΑ» και παρουσίασε τα χορευτικά και μουσικούς που θα συμμετέχουν .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αγραφιώτικων  Χωριών κ. Β. Τσαντήλα προσκάλεσε τους συμπατριώτες να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις που αποτελούν κορυφαίο γεγονός πολιτισμού και προβολής των Αγράφων και ευχαρίστησε όλους για την συνεργασία και υποστήριξη, όπως και τους χορηγούς της εκδήλωσης.




Total
0
Shares
Previous Article
ota

Ορκωμοσία νέων Αιρετών: Που μπορεί να πραγματοποιηθεί

Next Article
agorastos karla

Και νέα έργα στη λίμνη Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας