Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσκλητήριο εθελοντισμού για τις δράσεις κατά της φτώχειας στο Δήμο Καρδίτσας

Προσκλητήριο εθελοντισμού για τις δράσεις κατά της φτώχειας στο Δήμο Καρδίτσας

Εκδηλώσεις με την εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου προγραμματίζει ο Δήμος που καλεί μουσικά και θεατρικά σχήματα και επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης τέτοιων εκδηλώσεων σε συνάντηση την Τρίτη 4/8/2015

Ο Δήμος Καρδίτσας, θέλοντας να υποστηρίξει και να ενισχύσει τη λειτουργία του νεοσύστατου Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο ίδρυσε για την συγκέντρωση και δωρεάν διάθεση τροφίμων σε άπορους συμπολίτες, προγραμματίζει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με την εθελοντική συμμετοχή τοπικών μουσικών ή θεατρικών σχημάτων και καλλιτεχνών με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα προσφέρουν αντί εισιτηρίου, όσοι θελήσουν να τις παρακολουθήσουν.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλα τα μουσικά και θεατρικά σχήματα της πόλης μας ή μεμονωμένους καλλιτέχνες, (μουσικούς τραγουδιστές, ηθοποιούς), αλλά και προς άλλους επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες υποστήριξης τέτοιων εκδηλώσεων (μικροφωνικές εγκαταστάσεις, εκτυπωτικές εταιρείες, φωτογράφους, διαφημιστές, καθώς και τα ΜΜΕ) να συμμετάσχουν εθελοντικά στις δράσεις για την αντιμετώπιση της φτώχειας.

Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης και η Δ/νση Κοινωνικών Πολιτικών και Δημόσιας Υγείας καλούν όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην παραπάνω προσπάθεια να προσέλθουν την Τρίτη 4/8/2015 στα γραφεία της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, στο Αίθριο της Δημοτικής Αγοράς για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ή να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6974069109 (κ. Γκαραγκούνη Φούλα).

Στην κοινωνία της κρίσης η Αλληλεγγύη είναι παντού. Η Αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο είναι η δύναμη ν’ αλλάξει η Κοινωνία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δήμος Καρδίτσας
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων




Total
0
Shares
Previous Article

Την Πέμπτη 30 Ιουλίου η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων

Next Article

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου - Αγίων Αναργύρων Κρανιάς Μουζακίου