Πρόσκληση του Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη σε παρουσίαση βιβλίου

 Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας θέλοντας να εμπνεύσει τους εν δυνάμει επιχειρηματίες καθώς και τους επιχειρηματίες του Δήμου που αντιμετωπίζουν καθημερινές προκλήσεις, καλεί τον επιχειρηματία και συγγραφέα κ. Λευτέρη Παπαγεωργίου για να μιλήσει και παράλληλα να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο των εκδόσεων Φερενίκη:

“Startups. Από την ιδέα στην παγκόσμια αγορά” που σχετίζεται με τις προκλήσεις των νέων επιχειρήσεων, ενδυναμώνοντας σε μία εποχή κρίσης την τοπική κοινωνία των επιχειρηματιών.

 Ο Λευτέρης Παπαγεωργίου είναι ο συγγραφέας των επιτυχημένων συνταγών για start ups. Μέσα από πολλές και διαφορετικές προσεγγίσεις επιτυχημένων επιχειρηματιών παρουσιάζει στη σειρά των βιβλίων του τα στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχία των start ups επιχειρήσεων. Έχοντας επιχειρήσει επιτυχημένα και ο ίδιος, μεταφέρει τη γνώση σχετικά με τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία αλλά κυρίως την ανάπτυξη των νέων επιχειρήσεων και προσκαλεί όλους όσους έχουν το ενδιαφέρον να μάθουν περισσότερα σχετικά με τους τρόπους για να εισέλθουν επιτυχημένα στον επιχειρηματικό χώρο και τα στοιχεία που χρειάζεται να αξιοποιήσουν κάθε φορά που αντιμετωπίζουν προσκλήσεις.

 Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου Mouzaki Palace, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 18.00.

Total
0
Shares
Previous Article

Συγχαρητήρια Γιώργου Κωτσού στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Next Article
Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας

Συλλυπητήρια επιστολή ΙΣ Καρδίτσας για το θάνατο του τέως πρόεδρου Μιχάλη Βλασταράκου


Total
0
Share