Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

dhmos plasthra

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 67 και 69 του ν.3852/2010 σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο του Δήμου σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 19η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου. (Εισηγητής: Δημάρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συγκρότηση των παρακάτω επιτροπών για το έτος 2019: α) Παραλαβής μικρών έργων ή εργασιών συντήρησης μέχρι του ποσού 5.869,40 € χωρίς Φ.Π.Α. β) Παραλαβής έργων από 5869,41 € και πάνω χωρίς Φ.Π.Α. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων και ενός (1) φορολογούμενου δημότη και του αναπληρωτή του για τη συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών για το έτος 2019. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την εκλογή Δημοτικών Συμβούλων για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ύδρευσης καταφυγίου Λαμπερού  για την τρέχουσα δημοτική περίοδο. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου του  Ν.Π.Δ.Δ.  με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Δήμου Λίμνης Πλαστήρα”, για την τρέχουσα δημοτική περίοδο. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό εκπροσώπων του Δήμου ως μετόχου στην Γενική Συνέλευση της Περιβαλλοντικής Αναπτυξιακής Δυτικής Θεσσαλίας (Π.Α.ΔΥ.Θ.) Α.Ε. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου στην Γενική Συνέλευση του Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου α.μ.κ.ε. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση 1ης παράτασης για την εκτέλεση του έργου “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΥΠΟΕΡΓΟ 1”. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με χορήγηση 2ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου ”Αποκατάσταση δικτύου ύδρευσης Πεζούλας”. (Εισηγητής: κος Θέος Απόστολος, Αντιδήμαρχος)
  11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εγγραφή του Δήμου ως μέλος στην Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρία Καρδίτσας. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  12. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον καθορισμό του ανωτάτου χρηματικού ορίου κλήσεων κινητής τηλεφωνίας αιρετών για την τρέχουσα δημοτική περίοδο. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας αιρετών. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)
  14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άσκηση ή μη ένδικων μέσων (ανακοπής) κατά της υπ’αριθμ. 68/2019 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καρδίτσας. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άσκηση ή μη ένδικων μέσων (ανακοπής) κατά της υπ’αριθμ. 131/2019 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Καρδίτσας. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση με την ΦΙΛ.Π.Α. του 48oυ Διεθνούς Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  17. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση της 8ης Πανελλαδικής Συνάντησης Ορειβατικών Συλλόγων. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  18. Συζήτηση και λήψη απόφασης για παροχή εξουσιοδοτήσεων για τη χρήση των λογαριασμών του Δήμου στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική)
  19. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον ορισμό χώρου ταφής θανατωθέντων ζώων σε περίπτωση εκδήλωσης επιζωοτίας Αφρικανικής Πανώλους των χοίρων. (Εισηγητής: Σκόνδρας Δημήτριος, Εντεταλμένος Σύμβουλος)
  20. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση του κ. Ζέρβα Χαράλαμπου του Αποστόλου για μείωση μισθώματος του ακινήτου «Αναψυκτήριο» στην Πλαζ Λαμπερού. (Εισηγήτρια: κα Ξηροφώτου Βασιλική)
  21. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ανάκληση της 60/2018 απόφασης αναφορικά με μεταφορά αρμοδιοτήτων της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημοτικό Συμβούλιο. (Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ.)

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Στεργιόπουλος Θωμάς




Total
0
Shares
Previous Article
Agorastos erga slide

Ολοκληρώνει το οδικό δίκτυο Ιεράς Μονής Σπηλιάς προς Βραγκιανά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
kompostopoihsh

19η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας