Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόσκληση σε συνάντηση και διασκέδαση για τα μέλη Σκλήρυνσης κατά Πλάκας στα Τρίκαλα

sklirinsikataplakas

Το γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα καλεί τα μέλη, τους εθελοντές, τους συνεργάτες, τους επιστήμονες και τους φίλους του, σε συνάντηση μετά μουσικής το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στο «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ», Ασκληπιού 48, από τη 13:00 και μετά.

Θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την δυνατότητα παροχής φαρμάκων από τα ιδιωτικά φαρμακεία, για την συμμετοχή και στον φετινό ημιμαραθώνιο, σε συνεργασία με τους lifewalkers άλλους συλλόγους, αλλά και για τις επόμενες εκδηλώσεις, οι οποίες θα κορυφωθούν, όπως πάντα, την παγκόσμια ημέρα για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στις 30 Μαΐου.

Φυσικά, όλα αυτά θα γίνουν με την συνοδεία ζωντανής ρεμπέτικης μουσικής, των μεζέδων και άλλων εκλεκτών εδεσμάτων που διαθέτει το «ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ» και με την δυνατότητα να ξαναβρεθούμε και να γνωριστούμε καλύτερα.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα αν μερικοί φίλοι από την Καρδίτσα, με τους οποίους γνωριστήκαμε στην πρόσφατη εκδήλωση της Εταιρίας μας εκεί, κατορθώσουν να έλθουν και να συναντηθούν με τους τρικαλινούς συνοδοιπόρους τους στην μάχη ενάντια στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Σας περιμένουμε!

Γραφείο Ενημέρωσης και Υποστήριξης της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα




Total
0
Shares
Previous Article
diagramisi odikou diktyou

Στη διαγράμμιση 280χλμ του οδικού δικτύου της Π.Ε. Τρικάλων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
panepisthmio

Ο.Μ. Μουζακίου: Να αποσυρθεί άμεσα η διάταξη για τα ιδιωτικά κολέγια

Related Posts