Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης-απόσπασης

«Πρόσκληση εκπαιδευτικών για υποβολή αιτήσεων προσωρινής τοποθέτησης-απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ σχ. έτους 2015-2016»

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των κλάδων που παραμένουν στη διάθεση της Π.Ε. Καρδίτσας να υποβάλλουν αιτήσεις προσωρινής τοποθέτησης για το σχολικό έτος 2015-2016. Επίσης, καλούνται οι εκπαιδευτικοί που κατέχουν οργανική θέση και επιθυμούν την απόσπασή τους σε άλλο σχολείο εντός της Διεύθυνσης Π.Ε. Καρδίτσας για πολύ σοβαρούς λόγους π.χ. υγείας, οικογενειακούς κλπ, που θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά σύμφωνα με την αρ. πρωτ. Φ361.271/27/30478/Δ1/21-03-2002 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας να υποβάλουν αίτηση απόσπασης.

Από 10-08-2015 έως 21-08-2015 θα υποβάλλονται οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Αιτήσεις προσωρινής τοποθέτησης και συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου των εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που δεν κατέστη δυνατή η τοποθέτηση τους σε κενές οργανικές θέσεις ή δε συμπληρώνουν το ωράριό τους και βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ Καρδίτσας.

2. Αιτήσεις προσωρινής τοποθέτησης των εκπαιδευτικών που προέρχονται από Μετάταξη.

3. Αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο ΕΝΤΟΣ της Π.Ε. Καρδίτσας.

4. Αιτήσεις απόσπασης εκπαιδευτικών από Γενική Αγωγή σε ΣΜΕΑΕ ΕΝΤΟΣ της Δ/νσης Π.Ε. Καρδίτσας.

Διευκρινήσεις:

Α. Η μοριοδότηση για προσωρινή τοποθέτηση (των κατηγοριών 1 και 2) ταυτίζεται με τη μοριοδότηση των μεταθέσεων όπως αυτή προβλέπεται από τα Π.Δ.50/96 και 100/97 και την αρ. Γ.Υ. 11314/31-10-2014.Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι :

1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης για γάμο και ανήλικα τέκνα ως 18 ετών. (Μόρια γάμου παίρνουν και οι σε χηρεία, άγαμοι, διαζευγμένοι ή σε διάσταση γονείς εκπαιδευτικοί που προσκομίζουν δικαστική απόφαση επιμέλειας ανήλικων ή σπουδαζόντων τέκνων).

2. Για σπουδάζοντα τέκνα που δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος απαιτείται πιστοποιητικό σπουδών σε ανώτερη ή ανώτατη δημόσια σχολή του εσωτερικού ή ισότιμη του εξωτερικού όπου φαίνεται ότι οι σπουδαστές δεν βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο ή έτος σπουδών ή δεν φοιτούν για απόκτηση δεύτερου πτυχίου ή μεταπτυχιακό τίτλου.

3. Για εντοπιότητα απαιτείται Πιστοποιητικό Εντοπιότητας εφόσον είναι δημότες από διετίας τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο δήμο που επιθυμούν να τοποθετηθούν.

4. Για συνυπηρέτηση:

α) όταν ο/η σύζυγος είναι Δημόσιος Υπάλληλος ή λειτουργός απαιτείται βεβαίωση της Υπηρεσίας του ότι υπηρετεί οργανικά εντός της περιφέρειας του συγκεκριμένου Δήμου.

β) όταν ο/η σύζυγος εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ή είναι ελεύθερος επαγγελματίας απαιτείται βεβαίωση του ασφαλιστικού φορέα (Ι.Κ.Α., Τ.Ε.Β.Ε, Ο.Γ.Α., κ.λπ.) όπου να φαίνεται ότι ο/η σύζυγος εργάζεται εντός της περιφέρειας του συγκεκριμένου Δήμου τα τελευταία 2 χρόνια. (Σε περίπτωση που δεν μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση Ασφαλιστικού Φορέα να προσκομίζουν βεβαίωση εργοδότη που συμφωνεί με το βιβλιάριο Ασφάλισης ή τα μηχανογραφικά δελτία ασφάλισης που υποχρεωτικά υποβάλλουν.

Β. Η μοριοδότηση για τις αποσπάσεις θα γίνει όμοια με την αρ. 102024/E2/26-6-2015 εγκύκλιο αποσπάσεων εκτός ΠΥΣΠΕ. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:

1. Για γάμο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης. (Μόρια γάμου παίρνουν και οι διαξευγμένοι και οι όσοι βρίσκονται σε χηρεία εκπαιδευτικοί που προσκομίζουν δικαστική απόφαση επιμελείας ανήλικων ή σπουδαζόντων τέκνων όπως και οι άγαμοι γονείς).

2. Για ανήλικα τέκνα απαιτείται Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης και για σπουδάζοντα τέκνα που δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος απαιτείται βεβαίωση σπουδών σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή του εσωτερικού ή ισότιμη του εξωτερικού όπου φαίνεται ότι οι σπουδαστές δεν βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο ή έτος σπουδών ή δεν φοιτούν για απόκτηση δεύτερου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου

3. Για εντοπιότητα απαιτείται Πιστοποιητικό Εντοπιότητας

4. Για συνυπηρέτηση απαιτείται ο σύζυγος να εργάζεται ένα έτος εντός του συγκεκριμένου Δήμου.

5. Για λόγους Υγείας οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σύμφωνα με την αρ. 102024/E2/26-6-2015.

Σημείωση:
Οι αιτήσεις-δηλώσεις με τα σχετικά συνοδευτικά δικαιολογητικά, θα υποβάλλονται
1. Από τον ενδιαφερόμενο εκπαιδευτικό αυτοπροσώπως
2. Με fax: 2441075671
3. Με e-mail: dipekar@sch.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων στη Θεσσαλία

Next Article

Την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας επισκέφθηκε η Βουλευτής Καρδίτσας του Σύριζα Χρυσούλα Κατσαβριά–Σιωροπούλου

Related Posts