Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  από τους Παιδικούς  Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

paidikoi stathmoi pantopoleio Larisa

Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο  από τους Παιδικούς  Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων

Οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαρισαίων συγκέντρωσαν τρόφιμα στο πλαίσιο του προγράμματος «Κατασκευάζω- Ανταλλάσσω – Βοηθώ»  με στόχο να ενισχύσουν  το έργο του  Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Τα παιδιά και οι οικογένειές τους ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στη δράση,  στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για το μέλλον. Καλλιεργώντας από την πρώιμη παιδική ηλικία το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς  και της αλληλεγγύης χτίζονται προσωπικότητες με ενσυναίσθηση, αίσθημα ισότητας και δικαιοσύνης, απαραίτητα χαρακτηριστικά για ειρηνικές και ευημερούσες κοινωνίες.

Αντιπροσωπεία προσωπικού των Παιδικών Σταθμών μαζί με τη Διευθύντρια Παιδείας κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου, επισκέφτηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου  και  παρέδωσαν τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρη Βούλγαρη. Ο Αντιδήμαρχος  ευχαρίστησε και συνεχάρη τη Διεύθυνση και τους Παιδικούς Σταθμούς για την πρωτοβουλία και τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο καθώς λόγω της ενεργειακής κρίσης πολλοί συνάνθρωποί μας χρειάζονται αυξημένη βοήθεια και αρωγή.




Total
0
Shares
Previous Article
Karnavali Gomfwn dimos pylis

Πλήθος κόσμου στο «Καρναβάλι Γόμφων» την Καθαρά Δευτέρα

Next Article
Ευχαριστήριο της Δ/ντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού για την προσφορά εξοπλισμού - Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού για τη δωρεά βιβλίων από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε.

Related Posts