Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά της Τυροκομικής Καρδίτσας “REAL A.E.” στις Παιδικές Κατασκηνώσεις Νεράιδας

 

Στις παιδικές κατασκηνώσεις Νεράιδας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα διένειμε 540 μερίδες του νέου προϊόντος “Real Greek Spread, από φέτα και γιαούρτι” η τοπική επιχείρηση “Real- ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΕ”, ενισχύοντας και αναβαθμίζοντας την ποιότητα διαμονής των παιδιών της κατασκήνωσης.

Η εν λόγω επιχείρηση, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλύτερη ενημέρωση, ιδίως των ευαίσθητων μικρών καταναλωτών για το προϊόν, όσον αφορά τη καθημερινή διατροφή τους.Έχει κάνει αισθητή τη παρουσία του στις αγορές των ΗΠΑ και ήδη έχει τοποθετηθεί στα ράφια των Super Market της ελληνικής αγοράς. Μέσα στο Σεπτέμβρη προγραμματίζονται δράσεις προβολής και προωθητικές ενέργειες, με στόχο το προϊόν να γίνει ευρύτερα γνωστό στο καταναλωτικό κοινό.

Ο Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα  κ. Δημήτρης Τσιαντής δήλωσε σχετικά:
“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ιθύνοντες της Τυροκομικής Καρδίτσας “REAL” AE για την ευγενική προσφορά τους προς τα παιδιά των κατασκηνώσεων του Δήμου μας. Η ευαισθησία που επιδεικνύουν με την γενναία προσφορά τους για τα παιδιά των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, είναι αξιοπρόσεκτη και άξια θετικού σχολιασμού. Εύχομαι ευόδωση των στόχων της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό».




Total
0
Shares
Previous Article

Κώστας Τσιάρας: Από το βαθύ παρελθόν τα «νέα» πρόσωπα της κυβέρνησης Τσίπρα

Next Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αργιθέας

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”