Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά της MEDIA STROM στους πληγέντες της Καρδίτσας

Προσφορά της MEDIA STROM στους πληγέντες της Καρδίτσας

Προσφορά της MEDIA STROM στους πληγέντες της Καρδίτσας

Η ΠΕ Καρδίτσας ευχαριστεί την εταιρεία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΪΑ

Μια ακόμη κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης στους πληγέντες της Καρδίτσας, έγινε πράξη σήμερα. Δύο νταλίκες με 200 στρώματα (μονά και διπλά), από την εταιρία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ, έφτασαν στο χώρο αποθήκευσης των προσφορών της Π.Ε Καρδίτσας. Τα στρώματα θα διανεμηθούν σε συμπολίτες μας, οι οποίοι τα έχουν ανάγκη.

Στον χώρο αποθήκευσης βρέθηκε το πρωί και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Γαϊτανίδης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης τόνισε: “Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τη συγκέντρωση και διανομή αγαθών, στους πληγέντες συμπολίτες μας. Την μεγάλη ανάγκη σε στρώματα ύπνου έρχεται να καλύψει σήμερα η εταιρία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ, η οποία μας πρόσφερε 200 στρώματα υψηλής ποιότητας, προκειμένου να βοηθήσει αυτούς που οι οικίες τους καταστράφηκαν και βρέθηκαν στην κυριολεξία στο δρόμο.

Η Π.Ε Καρδίτσας ευχαριστεί θερμά την εταιρία MEDIA STROM – ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ για την προσφορά της και την ευαισθησία της απέναντι στους πληγέντες, σ΄αυτές τις δύσκολες ώρες. Θερμές ευχαριστίες και στον κ. Χρήστο Διαμάντη, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία στον ν. Καρδίτσας.”




Total
0
Shares
Previous Article
Απόσμωση – κωνωποκτονία από την ΠΕ Καρδίτσας

Απόσμωση – κωνωποκτονία από την ΠΕ Καρδίτσας

Next Article
Τοποθετήσεις Τάσου Τσιαπλέ για τις πλημμύρες, σε Καρδίτσα, Φάρσαλα, Τρίκαλα και Αλμυρό

Τοποθέτηση Τάσου Τσιαπλέ στο Δ.Σ της ΕΝΠΕ για τις καταστροφικές πλημμύρες