Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά σχολικών ειδών από τον ΙΡΑ Καρδίτσας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ira koinoniko pantopoleio

Η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με προθυμία ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καρδίτσας, που αφορούσε στη συγκέντρωση και προσφορά σχολικών ειδών, τα οποία στη συνέχεια μοιράζονται σε συμπολίτες μας μαθητές που είναι σε ευάλωτη κοινωνικό-οικονομική κατάσταση.

Τα μέλη μας πρόσφεραν διάφορα σχολικά είδη, τα οποία στη συνέχεια  παραδόθηκαν στους υπεύθυνους του κοινωνικού παντοπωλείου της πόλης μας από τον Γ’ Αντιπρόεδρο Ηλία Αρσενίου και τον Γεν. Γραμματέα Νίκο Γούσια. Αρωγός στην προσπάθεια στάθηκε, όπως κάθε φορά, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας με την προσφορά δωροεπιταγής για αγορές από βιβλιοπωλείο της πόλης.

Η κίνηση αυτή, εκτός από ουσιαστικό είχε και συμβολικό χαρακτήρα, καθώς καταδεικνύει την έμπρακτη υποστήριξη προς τη δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που λειτουργεί προς όφελος των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, γεγονός όχι ασυνήθιστο τα τελευταία χρόνια. Η στήριξη της ΙΡΑ Καρδίτσας στο κοινωνικό παντοπωλείο είναι συνεχής και κάθε χρόνο διοργανώνονται ανάλογες δράσεις με στόχο την ενίσχυση του με είδη πρώτης ανάγκης.

Καλή σχολική χρονιά .

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’




Total
0
Shares
Previous Article
ira monh spilia

H τοπική Διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε εκδρομή στην Παναγία Σπηλιώτισσα

Next Article
kede

Αυτός είναι… ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ οι υποψήφιοι της ΝΔ για την προεδρία της ΚΕΔΕ

Related Posts