Προσφορά δωρεάν μασκών στο νοσοκομείο Καρδίτσας από την Αντικαρκινική Εταιρεία

Προσφέρθηκαν δωρεάν από το παράρτημα Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας 2.000 χειρουργικές μάσκες την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, γιά τις ανάγκες των ογκολογικών ασθενών.

Οι μάσκες ειδικών προδιαγραφών,είναι προσφορά της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Η παράδοση έγινε στο γραφείο του Διοικητή κ. Κεχαγιά ,παρουσία του Διευθυντού Αιματολόγου κ. Ευτυχιάδη Ευτύχιου, της τομεάρχου Νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Ζαράγκα Κατερίνας,της υπεύθυνης ειδικής μονάδας χημειοθεραπειών κ. Σβερώνη Αλεξάνδρας και της υπεύθυνης του γραφείου λοιμώξεων κ. Κουρκούνη Βασιλικής.

Με την ευκαιρία αυτή τα μέλη του ΔΣ του παραρτήματος Καρδίτσας της Αντικαρκινικής Εταιρείας κάναμε γνωστό στον κ. Διοικητή το έργο της Αντικαρκινικής Εταιρείας και εξετάσαμε την προοπτική συνεργασίας στο μέλλον γιά κοινές δράσεις.

Η ειδική μονάδα χημειοθεραπειών επιτελεί σημαντικό έργο στο Νοσοκομείο Καρδίτσας αφού η δύναμή της ανέρχεται σε 3.000 περίπου εισαγωγές ετησίως.

Οι θεραπείες αφορούν κυρίως αιματολογικά νοσήματα (κακοήθη και λοιπά).

Στην ειδική μονάδα χημειοθεραπειών εξυπηρετείτε επίσης σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας με κακοήθεις συμπαγείς όγκους που χρήζουν χημειοθεραπείας και δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης σε εξειδικευμένα ογκολογικά νοσοκομεία.Total
0
Shares