Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προσφορά από το Ίδρυμα Χατζηδάκη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

xatzigakis koinwniko pantopwleio Larisas

Προσφορά από το Ίδρυμα Χατζηδάκη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων

  Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε το Ίδρυμα Χατζηγάκη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των πλημμυροπαθών.

  Τα είδη παρέδωσαν η Γενική γραμματέας, Ελισάβετ Σ. Χατζηγάκη, μαζί με τον Πέτρο Χατζηγάκη, επίτιμο μέλος του Ιδρύματος, και την Υπεύθυνη Προγραμμάτων, Αντωνία Ξιφαρά, οι οποίοι τόνισαν ότι  «Οι συνεχείς δυσμενείς εξελίξεις στην Θεσσαλία, κάνουν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας στις πληγείσες περιοχές να διογκώνονται. Το Ίδρυμα Χατζηγάκη συνεχίζει την εκστρατεία υποστήριξης των πλημμυροπαθών επισκέπτοντας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων».

  Τα είδη παρέλαβε ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Γαντζούδης Θεόδωρος  o οποίος τους ξενάγησε στο χώρο της Δομής , ενημέρωσε για το ρόλο και το έργο που επιτελεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο καθώς έχει  επωμιστεί και τις οικογένειες αυτές των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας και τους ευχαρίστησε για την προσφορά.

  Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια  Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Προγράμματος «Θεσσαλία 2021-2027» και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

  Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).
Total
0
Shares
Προηγούμενο άρθρο
Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας - 4 θανατηφόρα τροχαία τον Αύγουστο στη Θεσσαλία

Διήμερες τροχονομικές δράσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλία για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων

Επόμενο άρθρο
sinirisi siragwn Sykia Argitheas 2023

Συντήρηση Συράγγων Συκιάς Αργιθέας: Σε εξέλιξη έργα ασφαλούς βατότητας