Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προς νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Προς νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Προς νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Τρικκαίων. Αυτή τη φορά, με το έργο «Επισκευή του υφιστάμενου συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο», τη σύμβαση για το οποίο υπέγραψε την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ο Δήμαρχος Τριικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου.

Η εταιρεία «Γιώργος Αναστασίου και Σία ΕΕ» ανέλαβε με 185.000€ την επισκευή των διαδρόμων που έχουν φθαρεί όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε ότι στο Δημοτικό Στάδιο έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις τα τελευταία χρόνια, τονίζοντας ότι αυτές συνεχίζονται, ώστε να μπορεί να φιλοξενεί και πάλι επάξια μεγάλες διοργανώσεις, χωρίς να πάψει να είναι χώρος προπόνησης για αθλητές και αθλήτριες.

Αμέσως μετά την υπογραφή, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ακης Αναστασίου και ο εργολάβος επιθεώρησαν το δάπεδο και τους διαδρόμους, καθώς η διαδικασία απαιτεί αρχικά έλεγχο και τομές. Στη συνέχεια οι μηχανικοί θα αποφανθούν για το ύψος των ζημιών, για τα προβλήματα στην τελευταία διαδρομή, για τις αναγκαίες παρεμβάσεις με βάση συγκεκριμένο τρόπο ανακατασκευής. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια είχαν γίνει παρεμβάσεις στο δάπεδο, αλλά χρειάζεται μια γενικότερη αναβάθμιση, ενός ταρτάν που έχει φιλοξενήσει πλήθος μεγάλων διοργανώσεων, εθνικών και διεθνών, με αποκορύφωμα τα «Τσικλητήρεια» του 2003.

Όσον αφορά το θέμα των μαθητών/τριών που θα πρέπει να εξεταστούν για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, υπάρχει ήδη μέριμνα και συνεννόηση και θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

Δήμος Τρικκαίων – Γραφείο Τύπου

dimotiko stadio trikalon tartan 1

dimotiko stadio trikalon tartan 2




Total
0
Shares
Previous Article
koronoios giannakopoulos slide

Λάρισα: Δέκα θετικά κρούσματα στη συνοικία της Νέας Σμύρνης

Next Article
Ενημέρωση για τη χρήση παρόχθιων από τους αγρότες της Δ.Ε. Κάμπου

Κατόπιν συνεννόησης η χρήση των παρόχθιων για τους αγρότες του Δήμου Κάμπου