Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προωθείται η μεταφορά της Α.Δ. Καρδίτσας σε  κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες της υπηρεσίας

tsiaras tsiakos xrusoxoidis

Συνάντηση του  υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα και του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτης κ. Μ. Χρυσοχοίδη

Την αναζήτηση λύσης που θα στεγάσει την Αστυνομική Δ/νση Καρδίτσας, προωθεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από σχετική συνεννόηση με τον συμπολίτη Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρα και το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο.

Ειδικότερα ο κ. Τσιάρας και ο κ. Β. Τσιάκος επισκέφτηκαν στο γραφείο του τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Στη συνάντηση οι δυο εκπρόσωποι της Καρδίτσας έθεσαν υπ όψη του Υπουργού το χρονίζον αίτημα της τοπικής αστυνομικής υπηρεσίας καθώς και των τοπικών φορέων να μεταστεγαστεί η Αστυνομική Διεύθυνση σε ένα σύγχρονο κτίριο που θα καλύπτει τις ανάγκες της.

Ο κ. Χρυσοχοίδης μίλησε για ένα εύλογο αίτημα που ουσιαστικά οδηγεί σε βελτίωση των υποδομών της τοπικής Αστυνομικής Διεύθυνσης.  Μάλιστα έδωσε οδηγίες  άμεσα ειδικό κλιμάκιο να βρεθεί στην Καρδίτσα και να εξετάσει τις δυνατότητες που  υπάρχουν για τη μεταστέγαση της υπηρεσίας.

Ο συμπολίτης υπουργός Δικαιοσύνης και ο Δήμαρχος Καρδίτσας ευχαρίστησαν τον υπουργό για την ταχεία ανταπόκριση του και δεσμεύτηκαν από την πλευρά τους να συμβάλουν ώστε η όλη διαδικασία να προχωρήσει γρήγορα και η μετεγκατάσταση να γίνει πράξη το συντομότερο δυνατό σε ένα κτήριο που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της υπηρεσίας και των πολιτών.




Total
0
Shares
Previous Article
Το 1/θ Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού-Αργιθέας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning

Το 1/θ Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού-Αργιθέας στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα eTwinning

Next Article
skondra 1

Ασημίνα Σκόνδρα: να μην επηρεάζονται οι αγρότες από κακόβουλες φήμες