Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόοδος και κανονικότητα ή πισωγύρισμα και περιπέτειες; 

Παρά τις δυσκολίες, η χώρα μας βαδίζει σταθερά ανοδικά

Πρόοδος και κανονικότητα ή πισωγύρισμα και περιπέτειες; 

Γράφει η Α. Σκόνδρα, Υποψήφια Βουλευτής Καρδίτσας Ν.Δ.


Στις εκλογές της 21ης Μαίου, οι πολίτες με την ψήφο τους, θα δώσουν ηχηρή απάντηση στο αν επιθυμούν η Ελλάδα να πάει μπροστά ή πίσω. Αν επιλέγουν την εξέλιξη ή αν θα πέσουν στην παγίδα της αντίδρασης. Η λαϊκή ετυμηγορία και μόνο, είναι εκείνη που θα ρυθμίσει το μέλλον της χώρας και το δικό μας.

Η σύγκριση της Ελλάδας του 2019 και της Ελλάδας του 2023, απαντά ξεκάθαρα σε πιθανό δίλημμα, γιατί η πρόοδος των τελευταίων τεσσάρων ετών, είναι ολοφάνερη.

Από τη μια, βιώσαμε την Ελλάδα της ανεργίας, της φοροεπιδρομής, της υπανάπτυξης, της διεθνούς ανυποληψίας, της τεχνολογικής υστέρησης, του χάους στο μεταναστευτικό, της ανύπαρκτης κοινωνικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη,  βλέπουμε ξεκάθαρα, την Ελλάδα της ανάπτυξης, της μειωμένης ανεργίας, της μείωσης των φόρων, του αυξημένου βασικού μισθού, της διεθνούς ισχύος, των συντάξεων που αποδίδονται άμεσα, των ισχυρών συνόρων. Έχουμε αφήσει, δηλαδή,  οριστικά πίσω μας τη μελανή περίοδο του παρελθόντος,  και βαδίζουμε τολμηρά και δυνατά, μπροστά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, καθ’ όλη την διάρκεια διακυβέρνησης της Ν.Δ. προσπαθεί να οδηγήσει το πολιτικό μας σύστημα σε ακραία πόλωση και να αποπροσανατολίσει τους πολίτες.

Προσποιείται να πείσει ότι είναι ευαίσθητος, προοδευτικός και αυτός που θα σώσει τη χώρα από τα δεινά που ο ίδιος της έριξε.

Αν δεν είναι αυτό κοροϊδία,  ειρωνεία  και υποκρισία, τότε τί είναι…

Συνεπώς, διλήμματα σ’ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν. Τα επιχειρήματά του ΣΥΡΙΖΑ , είναι ανύπαρκτα, απατηλά, κατασκευασμένα,  παραπλανητικά.

Αυτό που έχει ανάγκη η πατρίδα μας,  είναι οι ρεαλιστικές ορθολογικές, σταθερές και αναπτυξιακές  πολιτικές που ακολούθησε και θα ακολουθήσει και την επόμενη τετραετία η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, ώστε να σταθεροποιηθεί απολύτως  η κανονικότητα που βάναυσα κακοποιήθηκε μεταξύ 2015 – 2019.

Οι πολίτες τώρα πια γνωρίζουν και δεν θα δώσουν την συγκατάθεσή τους για μια, εκ νέου, βάναυση περιπέτεια για το Κράτος και την χώρα. Θα συνταχθούν με τις δυνάμεις που αγωνίζονται για την δημοκρατική κανονικότητα και θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Τώρα δεν χωρούν ταλαντεύσεις και πειράματα. 

Πρόγραμμα επισκέψεων της Ασημίνας Σκόνδρα 

Την Δευτέρα 24 Απριλίου 2023 η  υποψήφια Βουλευτής της ΝΔ κ. Ασημίνα Σκόνδρα θα επισκεφθεί τις παρακάτω Τοπικές Κοινότητες του Νομού μας: 

18.00   ΧΑΡΜΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Β. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

18.30   ΕΛΛΗΝΟΠΥΡΓΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΥΑΓ. ΝΑΣΙΑ

19.15   ΚΑΠΠΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ Ν. ΧΑΛΙΛΗ

20.00   ΠΥΡΓΟ ΙΘΩΜΗΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤ. ΓΚΑΡΑΒΕΛΑ

20.45   ΑΓ. ΑΚΑΚΙΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤ. ΚΑΡΥΔΑ


Πολιτικό Γραφείο

Καραϊσκάκη 10, 2ος όροφος

Τηλ: 24410 77590- 3

mail: asimina.skondra@gmail.com




Total
0
Shares
Previous Article
Πρόγραμμα επισκέψεων του Υποψήφιου Βουλευτή Νέας Δημοκρατίας Ν. Καρδίτσας Αριστοτέλη Σπάνια - Αναγκαιότητα. Η εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας για την δημιουργία ενός κράτους με κέντρο τον πολίτη

Πρόγραμμα επισκέψεων του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ν. Καρδίτσας Αριστοτέλη Σπάνια

Next Article
Karaiskakeia 2023 Mavrommati

Δήμος Μουζακίου: Σε πανηγυρικό κλίμα οι τιμητικές εκδηλώσεις «Καραισκάκεια 2023» στο Μαυρομμάτι

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…