Προληπτικά κλείνουν ΚΔΑΠ και Δομές του Δήμου Τρικκαίων για τον κορονοϊό

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοινώνει ότι, στις δομές που κλείνουν ως προληπτικά μέτρα για τον ιό COVID-19, προστίθεται το αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Το δανειστικό της τμήμα, θα λειτουργεί κανονικά.

Έτσι, συνολικά αναστέλλεται η λειτουργία σε:

– όλα τα ΚΔΑΠ
– το ΚΔΑΠ ΜΕΑ και στις δύο βάρδιες
– το Δημοτικό Κολυμβητήριο
– τις δημοτικές αθλητικές δομές σε κλειστό χώρο και γυμναστήρια σχολικών μονάδων, όπου φιλοξενούνται προπονήσεις ακαδημιών. Παραμένουν ανοιχτά, τα δύο Δημοτικά Κλειστά Γυμναστήρια, υπό την αυστηρή προϋπόθεση, της τήρησης του προγράμματος προπόνησης από τις ομάδες που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα. Παράλληλα, δεν υπάρχει η δυνατότητα άθλησης του κοινού
– το Δημοτικό Εργαστήρι Θεάτρου
– το Δημοτικό Εργαστήρι Ζωγραφικής
– το Δημοτικό Ωδείο
– τη Δημοτική Χορωδία
– τη Δημοτική Φιλαρμονική
– το Δημοτικό Χορευτικό
– το Ινστιτούτο Διά Βίου Μάθησης
– το αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (το δανειστικό τμήμα θα λειτουργεί κανονικά)
– την αίθουσα εκδηλώσεων του Ε΄ΚΑΠΗ έναντι ΔΕΗ. Επομένως, δεν πραγματοποιείται καμία δραστηριότητα συλλόγων εντός της αίθουσας.

Επίσης, από την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 έως και τις 3 Απριλίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία του ΚΗΦΗ, με σκοπό την προστασία των φιλοξενούμενων.

Ο Δήμος Τρικκαίων προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ωφελουμένων του ΚΗΦΗ, θα εξυπηρετεί τα μέλη της δομής με υπηρεσίες που θα παρασχεθούν κατ΄ οίκον.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχει ανασταλεί για έναν μήνα η λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων μέχρι τις 5 Απριλίου 2020.

Ο Δήμος Τρικκαίων συστήνει ψυχραιμία, συνεργασία, πιστή τήρηση και εφαρμογή των μέτρων προφύλαξης που ανακοίνωσαν ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

Τα μέτρα αυτά, οι δυνατότητες επικοινωνίας και κάθε άλλη πληροφόρηση, βρίσκονται διαθέσιμες σε όλους τους πολίτες σε ειδικό πλαίσιο στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr ή απ’ ευθείας στη διεύθυνση https://trikalacity.gr/symvoyles-kai-odigies-gia-ton-koronoio/

Για κάθε νεότερο ή πιθανή διευκρίνιση, θα εκδοθεί ανακοίνωση.

Δήμος Τρικκαίων – Γραφείο ΤύπουTotal
0
Shares