Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος PHILOS

.

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS», δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση 1.575 θέσεων  εργασίας.

 Η περίληψη της προκήρυξης δημοσιεύτηκε στον τύπο όπως ορίζει το άρθρο 21 παρ. 9 του Ν. 2190/1994. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Η πρόσκληση αφορά στη στελέχωση του προγράμματος με ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, οδοντιάτρους, νοσηλευτές, μαιευτές/μαίες, φαρμακοποιούς, στατιστικούς, βιοστατιστικούς, πληροφορικούς, νομικούς, διοικητικούς, οικονομικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διασώστες, επισκέπτες/τριες υγείας, επόπτες υγείας, δημοσιογράφο, διαπολιτισμικούς μεσολαβητές, γενικούς συντονιστές υγειονομικών Υπηρεσιών και συντονιστές πεδίου.

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας  και θα συμβάλλουν στην παροχή  υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης  των νησιών και  στα κέντρα φιλοξενίας της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Το Υπουργείο Υγείας προβλέπει  πρόσθετα κίνητρα (οικονομικά και προϋπηρεσίας) σε γιατρούς και οδοντιάτρους που θα εργαστούν σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας και ταυτοποίησης προσφύγων μέσω του προγράμματος PHILOS II .Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι γιατροί και οι οδοντίατροι που εργάζονται σε εγκαταστάσεις προσφύγων, θα λαμβάνουν τον διπλάσιο μισθό του ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου και επιπλέον 400€ (επίδομα αγόνου) θα λαμβάνουν όσοι εργάζονται στις παραμεθόριες περιοχές της Χίου, της Λέσβου, της Σάμου, της Κω, της Λέρου και του Έβρου.

Οι ειδικευμένοι ιατροί και οδοντίατροι που εργάζονται στα Νοσοκομεία και στις δημόσιες δομές του Ε.Σ.Υ., θα λαμβάνουν επιπρόσθετα το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης του Επιμελητή Β΄, που ανέρχεται σε 280 € μεικτά και οι άνευ ειδικότητας το επίδομα νοσοκομειακής απασχόλησης του ειδικευόμενου ιατρού, που ανέρχεται σε 230 €.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:  http://www.keelpno.gr/   και  https://bit.ly/2xOCMUy

Από το Γραφείο Τύπου &   Επικοινωνίας
210 5212034 – 035




Total
0
Shares
Previous Article

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αργιθέας

Next Article

Κώστας Τσιάρας: Η Συμφωνία των Πρεσπών ικανοποιεί τις διεκδικήσεις των Σκοπίων