Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προγραμματισμένες συναυλίες τις επόμενες ημέρες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, στο πλαίσιο του καθιερωμένου Φεστιβάλ Λιμνών Ν. Καρδίτσας 2016 συνεχίζει τις προγραμματισμένες της συναυλίες του φετινού καλοκαιριού.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Σοφάδων στο Θέατρο Κτημένης της Λίμνης Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε τους σπουδαίους ερμηνευτές Ελευθερία Αρβανιτάκη και Νίκο Πορτοκάλογλου.

Με δύναμη από το χειμώνα η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην πρώτη τους κοινή καλοκαιρινή περιοδεία.

Μπλέκουν ομοιότητες και αντιθέσεις, ηλεκτρισμό κι ευαισθησία. Μοιράζονται συνεχώς την σκηνή, αντάλλασουν μεταξύ τους τραγούδια και με μαεστρία μοναδική οδηγούν την καταπληκτική τους μπάντα ανάμεσα σε δύση κι ανατολή σε μουσικές αγάπες και τραγουδιστικά «απωθημένα».

Όταν ο Νίκος ρωτάει “Should I Stay Or Should I Go?” η Ελευθερία έχει έτοιμη την απάντηση:  “Θα Σπάσω Κούπες”. Έπειτα, στην δήλωση “I Will Survive” χωρίς χρονοτριβή απαντάει με  “Ικαριώτικο” για να κορυφώσει το δικό τους  διαφορετικό live-party που άφηνει πίσω του κάθε βράδυ μόνο χαρούμενα χαμογελαστά πρόσωπα.

Αυτό το live-party ζεσταίνει ξανά τις μηχανές του και παίρνει τώρα τους καλοκαιρινούς δρόμους φθάνοντας το Σαββατόβραδο στη μαγευτική λίμνη Σμοκόβου του Δήμου Σοφάδων και τρέχει στη συνέχεια ένα γύρο στην υπόλοιπη Ελλάδα και την Κύπρο.

Κι οι δύο τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ο Νίκος Πορτοκάλογλου, σ’ αυτό το καλοκαιρινό ταξίδι δεν θα παραλείψουν να παρουσιάσουν και καινούργιο υλικό.

Η Ελευθερία θα συνεχίσει να αφηγείται ιστορίες από το τελευταίο της άλμπουμ “9+1 Ιστορίες” ενώ θα μας βάλει στον ρυθμό του νέου της σινγκλ από το άλμπουμ με τίτλο “Μακριά Απ’Την Τρικυμία” σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Λήδας Ρουμάνη. Ο Νίκος θα παίξει ζωντανά για πρώτη φορά τραγούδια από τον νέο του δίσκο που αυτό τον καιρό ολοκληρώνεται όπως το “Αν Μια Φορά Ρωτούσες” που έχει ήδη ακουστεί πολύ.


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας την  Κυριακή  21 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και το σύλλογο Λαμπεριωτών Ν. Καρδίτσας, στην Πλαζ Λαμπερού στο Λαμπερό του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα μας περιμένει μια μαγική μουσική βραδιά με τον μεγάλο Χρήστο Νικολόπουλο και τους αγαπημένους του ερμηνευτές Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Ηλία Μακρή.

Τα ωραιότερα τραγούδια των τελευταίων 30 χρόνων θα σιγοτραγουδήσετε μαζί με τους μεγάλους ερμηνευτές.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μουζακίου στην κεντρική πλατεία Μουζακίου

θα πραγματοποιήσει συναυλία με μία γνήσια ρεμπέτισσα και έναν εξαίρετο λαϊκό ερμηνευτή, την Μαριώ και τον Λάμπρο Καρελά.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.


Επίσης ακολουθεί η συναυλία του Μύρωνα Στρατή και του Ησαΐα Ματιάμπα την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 και ώρα 21.30 μ.μ σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Καρδίτσας στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

festival_limnon_2

festival_limnon_1

Screenshot_5

 




Total
0
Shares
Previous Article

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Καρδίτσας

Next Article

18η Πανελλήνια Σύναξη Καππαδόκων - Γαβούστιμα 2016

Related Posts