Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ ο ΑΣΚαρδίτσας

Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ ο ΑΣΚαρδίτσας

Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ ο ΑΣΚαρδίτσας

Στα βαθιά και άγνωστα νερά της Basket League ρίχνεται την Κυριακή ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, καθώς η ομάδα της πόλης μας θα κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ένα δύσκολο και πολύ απαιτητικό ματς, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο ΑΣΚ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 7.15 μ.μ. στο Ολυμπιακό Κλειστό των Άνω Λιοσίων την ΑΕΚ, σε αγώνα που θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Η ΑΕΚ, μια από τις ιστορικότερες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, η πρώτη ελληνική ομάδα σε όλα τα αθλήματα που κατέκτησε ευρωπαϊκό τίτλο, με τρεις ευρωπαϊκές κατακτήσεις, οκτώ πρωταθλήματα και πέντε κύπελλα Ελλάδας, με ένα Διηπειρωτικό κύπελλο, με μεγάλες διακρίσεις και τεράστιους αθλητές να τιμούν τη φανέλα της, είναι σίγουρα ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με ανανεωμένο πρόσωπο φέτος και ισχυρό και πλήρες ρόστερ. Στην άκρη του πάγκου βρίσκεται ο Ηλίας Καντζούρης, ενώ προστέθηκαν έξι νέοι ξένοι στο δυναμικό της, οι Αμερικανοί Ουίλιαμς, Φρέιζερ, ΜακΓκρίφ, Μίτσελ, ο Φινλανδός Μάντσεν αλλά και ο γνωστός στα ελληνικά γήπεδα, Λετονός Γιάνις Στρέλνιεκς. Ο ελληνικός κορμός αποτελείται από τον αρχηγό Δημήτρη Μαυροειδή, αλλά και τους Ξανθόπουλο, Περσίδη, Κόνιαρη, Παπαδάκη, Φιλιππάκο, Φλιώνη και Πετρόπουλο. Η ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη τις επίσημες υποχρεώσεις της, καθώς την Τρίτη στην Τουρκία αντιμετώπισε την Κασίγιακα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, γνωρίζοντας την ήττα με 91-88 σε έναν αγώνα που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Ο πρωτάρης στη Basket League ΑΣΚ, αντιμετωπίζει με απόλυτο σεβασμό την ΑΕΚ, αλλά ταυτόχρονα θέλει να φανεί ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τις πιθανότητές του, σε ένα ματς με αυξημένο συντελεστή δυσκολίας. Με αρκετά προβλήματα λόγω τραυματισμών, αλλά και με πίστη στις δυνάμεις του, ο Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής.

Προετοιμάζεται για την πρεμιέρα με την ΑΕΚ ο ΑΣΚαρδίτσας

Βαγγέλης Αγγέλου και Γιάννης Αγραβάνης για την πρεμιέρα

Δυο μέλη της ομάδας μας, που μάλιστα έχουν περάσει από την ΑΕΚ μίλησαν για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου τόνισε για το ματς αλλά και τις φιλοδοξίες της ομάδας: «Ξεκινάμε ένα πρωτάθλημα με πολύπλευρους στόχους και μέσα και έξω από το γήπεδο. Σε ό,τι αφορά εντός γηπέδου, για εμάς ζητούμενο είναι η διαμόρφωση μιας αγωνιστικής σταθερότητας, η παίδευση των αθλητών μέσα από τη δοκιμασία και η ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ μας. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που έχει φιλοδοξίες και αν αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι σωστά, μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε από αυτή την εμπειρία που τη χρειαζόμαστε. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή δύναμη σε μια χρονιά που είναι δύσκολη και ο κόσμος να αγκαλιάσει το μπάσκετ γιατί τον χρειάζεται».

Με τη σειρά του ο αθλητής μας Γιάννης Αγραβάνης τοποθετήθηκε για το νέο ξεκίνημα της ομάδας: «Είναι το πρώτο ματς της ομάδας μας στην ιστορία της στην Basketleague κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Κύριο μέλημα όλων μας είναι να έχουμε υγεία και αισιοδοξώ ότι όλα τα άλλα θα έρθουν».

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών διαρκείας

Η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται, ενώ λειτουργεί και η πλατφόρμα πώλησης μέσω της ticketmaster.gr. Υπενθυμίζουμε πως η πώληση των καρτών διαρκείας σε ειδικά πακέτα (οικογενειακό, ακαδημιών, ανέργων, ΑΜΕΑ, φοιτητών και πολυτέκνων) γίνεται αποκλειστικά από τα νέα γραφεία του ΑΣΚ (Σταμούλη 3) καθημερινά 9 π.μ. – 1 μ.μ. το πρωί και 6 – 8.30 μ.μ. το απόγευμα, αλλά και το πρωί του Σαββάτου 10-12 π.μ.

tsigaras askarditsas

Θερμές ευχαριστίες στον ιατρό κ. Σωκράτη Τσιγάρα

Στην έναρξη της προετοιμασίας, όλοι οι αθλητές υποβλήθηκαν σε αναλυτικό καρδιολογικό έλεγχο, τον οποίο για μια ακόμη χρονιά ανέλαβε ο ιατρός ειδικός καρδιολόγος κ. Σωκράτης Τσιγάρας. Η διοίκηση της Α.Σ.Καρδίτσας ΚΑΕ ευχαριστεί θερμά το συμπολίτη ιατρό, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει στην ομάδα μας.




Total
0
Shares
Previous Article
Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο από Καλαμπάκα προς Ματονέρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Νέα ασφαλτόστρωση στο δρόμο από Καλαμπάκα προς Ματονέρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Next Article
Σοφάδες: Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στη Θεσσαλία με γνώμονα την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών - Τρίκαλα: Εξιχνιάστηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης με τη μέθοδο της απασχόλησης Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή σε ποιμνιοστάσιο - Λάρισα: Εξιχνιάστηκε απάτη σχετική με αγοραπωλησία οχήματος - Τρίκαλα: Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για απάτη και παράβαση της νομοθεσίας περί εράνων και λαχειοφόρων αγορών - Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου - Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπής από οικίες στην Καρδίτσα - Εξιχνιάστηκαν 531 υποθέσεις στη Θεσσαλία τον Οκτώβριο - Συνελήφθησαν 383 άτομα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ (06.10.2022)

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”