Πρίγκιπας Χάρι: Θα πάει στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του Φίλιππου

r25IQAEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAADAowG6cQAB954RFQAAAABJRU5ErkJggg==

Πρίγκιπας Χάρι: Θα πάει στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του Φίλιππου

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι θα ταξιδέψει στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, του Φίλιππου. Το παλάτι ανακοίνωσε πένθος 8 ημερών και ετοιμάζει την κηδεία, ενώ την ίδια στιγμή ο εγγονός του Φίλιππου, ο πρίγκιπας Χάρι, βρίσκεται στην Καλιφόρνια, όπου ζει πλέον  μόνιμα με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ.

 Ο Χάρι ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία που έτρεφε για τον παππού του και μάλιστα συχνά σχολιαζόταν η ομοιότητα των δύο αντρών. Τώρα, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Χάρι θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί στην κηδεία του παππού του, παρά το άσχημο κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις του ζεύγους με το παλάτι, ειδικά μετά και την περίφημη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρει. Ήδη το ζευγάρι άλλαξε την κεντρική σελίδα του site του για να τιμήσει τον Φίλιππο.

 Δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail, η οποία επικαλείται πηγές κοντά στο ζευγάρι, αναφέρει πως ο πρίγκιπας είναι διατεθειμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να επιστρέψει στη Μεγάλη Βρετανία και να παραστεί στην ιδιωτική τελετή που πρόκειται να οργανωθεί από το Παλάτι. «Ο Χάρι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του» ανέφεραν χαρακτηριστικά. Ακόμα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Μέγκαν θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τον ιατρό που παρακολουθεί την εγκυμοσύνη της ώστε να κρίνει αν είναι ασφαλές ή όχι να ταξιδέψει, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση μόνος ή όχι ο Χάρι αναμένεται να δώσει το «παρών».
Total
0
Shares