Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρεμιέρα στην Α1 ΕΠΣΚ χωρίς το ξεκάθαρο φαβορί!

epsk a 1

Το απόγευμα του Σαββάτου (21/9, 17:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σέντρα της σεζόν 2019/20 στο ανταγωνιστικό και πάντα ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΚ.

Πολλά τα αμφίρροπα παιχνίδια στην πρεμιέρα, με δεδομένο ότι οι περισσότερες ομάδες δεν είναι ακόμη εντελώς έτοιμες.

Άρης Καρδίτσας – ΑΕ Καρποχωρίου

Οι δυο τους έχουν συγκρουστεί αρκετές φορές την τελευταία διετία. Διαθέτουν εμπειρία στην κατηγορία κι αυτό θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν. Ο Άρης Καρδίτσας φέτος επέστρεψε στη φιλοσοφία που τον διακατέχει. Ταπεινά και χωρίς υπερβολές οργάνωσε ένα αξιόμαχο ρόστερ και με τεχνικό τον νεαρό Μάκη Κυριακόπουλο θέλει ένα καλό ξεκίνημα. Όσο για την ΑΕΚ με προπονητή τον Μάκη Ευαγγέλου και βασισμένη στους εξαιρετικούς έμπειρους – ταλαντούχους παίκτες της περιοχής θα επιδιώξει το κάτι παραπάνω. Έχει δύσκολη αποστολή στην εκκίνηση, όμως είναι ικανή για όλα.

Νεφέλη – Διγενής

Ενδιαφέρον ματς στο Καλλίθηρο. Οι γηπεδούχοι όντας νεοφώτιστοι θα στηρίξουν τη νέα τους προσπάθεια στα δικά τους παιδιά που είναι πολλά και αξιόλογα. Οι “ερυθρόλευκοι” του Κώστα Βαγγελάκου διαθέτουν καλή έδρα και γνωρίζουν ότι για να πετύχουν τον στόχο τους θα πρέπει να την εκμεταλλευτούν ακόμη και κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Από την μεριά τους οι “πράσινοι” του Δημήτρη Μανασή, με “όπλο” την εμπειρία και με ένα πλήρες ρόστερ στοχεύουν αποκλειστικά σε άμεση επάνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ. Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και δυσκολίες, όμως ο Διγενής έχει αποδείξει πως στα δύσκολα βρίσκει τον τρόπο να τα καταφέρνει.

Παλαμαϊκή – ΑΕ Μουζακίου

Δύο καλά οργανωμένες ομάδες θα συγκρουστούν στον Παλαμά. Η γηπεδούχος Παλαμαϊκή θα παρουσιαστεί αρκετά διαφορετική φέτος, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον τοπικό Ηρακλή. Οι “γαλανόλευκοι” θα δώσουν έμφαση στο ταλέντο που αποτελεί και την πλήρη έννοια του τοπικού ποδοσφαίρου. Στο τιμόνι θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Τρούβας, Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι νέο ισχυρό ΔΣ και σταθερά τον Παναγιώτη Ταμπάκο στον πάγκο τους, οργανώθηκαν με μόνο στόχο την άνοδο. Άλλωστε, ανήκουν στα μεγάλα φαβορί βάση και της ενίσχυσής τους με παίκτες πρώτης γραμμής. Το ματς της πρεμιέρας πάντως κρύβει παγίδες. Ωστόσο εμπειρία και βάθος πάγκου δίνουν στην ΑΕΜ ένα σημαντικό πλεονέκτημα.

ΠΑΣ Αργιθέα – Προδρομιακός

Ο ΠΑΣ Αργιθέας είναι η ομάδα που εντυπωσιάσε με τις δύο απανωτές ανόδους της. Πλέον, στην Α1 ΕΠΣΚ γνωρίζει πως οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Με τον έμπειρο Σάκη Παλάντζα στον πάγκο οι “πράσινοι” δημιούργησαν ένα αξιόλογο σύνολο που αν αποκτήσει την κατάλληλη χημεία μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Στο κοινό της θέλει καλή πρεμιέρα και για λόγους ψυχολογίας. Απέναντί της όμως θα βρεθεί μία από τις πιο έμπειρες ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου. Ο Προδρομιακός του Μπάμπη Παπαδημητρίου αποτελεί σταθερή αξία στην κατηγορία. Με χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά θα επιδιώξει φέτος το κάτι παραπάνω. Η πρεμιέρα πάντως μόνο εύκολη δεν είναι για τους “κιτρινόμαυρους”.

ΑΟ Μαγούλας – ΑΕ Λεονταρίου

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της πρεμιέρας, είναι αυτή της Μαγούλας. Ο νεοφώτιστος ΑΟΜ κρατώντας τον βασικό κορμό και σε συνδυασμό με τις σημαντικές προσθήκες, στοχεύει αρχικά σε μια καλή πορεία. Το συγκρότημα του Κώστα Νταβουλιάκου δείχνει ικανό φέτος για μεγάλες ζημιές. Για την ΑΕΛ που στόχος της δεν μπορεί παρά να είναι η άμεση επάνοδος στην κορυφαία κατηγορία, η πρεμιέρα κρύβει πολλούς κινδύνους. Δύσκολη αποστολή για την ομάδα Σάκη Σώκλα, σε μια έδρα που ελάχιστοι θα πάρουν αποτέλεσμα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την εμπειρία. Σε αυτό υπερτερούν του αντιπάλου, όμως το ματς σε γενικές γραμμές είναι ισορροπημένο.

Αστήρ Βλοχού – ΠΑ Σοφάδων

Με το καλημέρα ντέρμπι νεοφώτιστων στον Βλοχό. Ο τοπικός Αστέρας με νέο τεχνικό τον Τρικαλινό Βασίλη Γριζανίτη θα προσπαθήσει να πετύχει τον βασικό στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία. Σε αυτές τις περιπτώσεις το καλό ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Παρόμοια είναι τα πράγματα και για την ΠΑ Σοφάδων. Η ομάδα του Βησσάρη Καραγεωργόπουλου στηρίζεται στο ταλέντο και της λείπει η εμπειρία. Όμως διαθέτει ενθουσιασμό. Πάντως οι βαθμοί σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικοί για τις δυο ομάδας παρότι πρεμιέρα.

Νέα Νίκη Καμινάδων – Ερμής Μαυραχάδων

Έχοντας διατηρήσει τον βασικό κορμό και προπονητή τον Κώστα Σιακάρα η Νίκη με την ίδια φιλοσοφία θα προσπαθήσει φέτος να πετύχει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Δεν αποτελεί αυτοσκοπός, καθώς κύριο μέλημα για τους “βυσσινί” είναι το καλό ποδόσφαιρο και η ανάδειξη ταλέντων. Στην πρεμιέρα πάντως έχουν βατό ματς, αφού θα υποδεχτούν τον νεοφώτιστο Ερμή. Οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν τις δυσκολίες της νέας κατηγορίας, ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο. Στόχος τους είναι ξεκάθαρα η παραμονή. Από κει και πέρα στις Καμινάδες χωρίς άγχος θα ψάξουν για τη θετική εκκίνηση.

ΑΟ Ελπίδα – Αετός Αγίου Θεοδώρου (24/9, 17:00)

Μετά από δύο ακριβώς εβδομάδες και το μεταξύ τους ματς Κυπέλλου ΕΠΣΚ, Ελπίδα και Αετός θα τα ξαναπούν στο ίδιο γήπεδο. Διαφορετικό αυτό το παιχνίδι. Οι δύο προπονητές πάντως έχουν διαβάσει τον αντίπαλο και το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολύ στον παράγοντα έδρα και την ποιότητα του ρόστερ τους. Από την άλλη οι “κιτρινόμαυροι” διαθέτουν παίκτες με προσωπικότητα και εμπειρία. Αμφίρροπη αναμέτρηση που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

karditsasport.gr




Total
0
Shares
Previous Article
europe direct

«Τα παιδιά τρέχουν στο ποτάμι» Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 Οδός Αμαλίας στο Λιμανάκι του Ληθαίου

Next Article
pas Argitheas Prodromiakos

ΠΑΣ Αργιθέα - Προδρομιακός: Συντονιστείτε...Αρχίζει το ματς!

Related Posts