Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πρεμιέρα με νίκη για την Κ12 της ΑΕ Μουζακίου!

aemouzakiouk12 1

 

Το ντεμπούτο τους έκαναν οι πιτσιρικάδες της ΑΕ Μουζακίου Κ12 το απόγευμα της Παρασκευής 19/4 στο γήπεδο του Αγναντερού, στην πρεμιέρα της 1ης αγωνιστικής της ΕΠΣΚ για το πρωτάθλημα Κ12, με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα.

Η ΑΕΜ μπήκε δυναμικά με το δεξί, επέδειξε πάθος και δύναμη και δημιούργησε πολύ καλές ευκαιρίες από το πρώτο λεπτό του αγώνα ανοίγοντας και το σκορ στο 10′ λεπτό με τον Μάριο Λιάππα κάνοντας το 0-1.

Στη ροή του ματς και στο 22′ ο ίδιος παίχτης σημείωσε το 0-2 και ακολούθησε και το τρίτο γκόλ στο 25′ υπογράφοντας το 0-3 .

ΧΑΤ ΤΡΙΚ για τον Λιάππα Μάριο και αέρας τριών τερμάτων για την ΑΕΜ. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο 30′ και σημείωσαν το μοναδικό τους γκολ 1-3 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τώρα, όλοι οι παίχτες και των δύο ομάδων αγωνίστηκαν με σθένος, οι μεν της ΑΕΜ να διευρύνουν το σκορ και οι δε του ΑΟ Αγναντερού να «κλείσουν την ψαλίδα» αλλά τα λεπτά κύλησαν χωρίς να αλλάξει κάτι.

Μπράβο στα παιδιά που κάτω από τις υποδείξεις του προπονητή τους κ. Βασίλη Τζάνη το ευχαριστήθηκαν πάνω από όλα, γεύτηκαν όμως και τη νίκη.

Καλή αρχή για τα πιτσιρίκια …και πάντα νίκες ευχόμαστε εμείς.

Ιωάννα Κρίκου

aemouzakiouk12 1

aemouzakiouk12 2

aemouzakiouk12 3




Total
0
Shares
Previous Article
Εργαστήριο στο ΚΠΕ Μουζακίου με θέμα Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών

Εργαστήριο στο ΚΠΕ Μουζακίου με θέμα τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών

Next Article

ΕΠΣ Καρδίτσας: Αποτελέσματα πρωταθλήματος Κ16 (20-4-2019)