Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Pregame Α1 ΕΠΣΚ: Κιτρινόμαυρη σύγκρουση στο Καρποχώρι (5η αγωνιστική)

Σάββατο 20/10/2018 και ώρα 4:00μ.μ.

Σε Καρποχώρι και συνοικία της Αγίας Παρασκευής συγνεντρώνεται το ενδιαφέρον για την 5η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ.

Η ΑΕ Καρποχωρίου υποδέχεται την ΑΕ Μουζακίου σε ένα ντέρμπι με αναμνήσεις από Α’ ΕΠΣΚ (παλαιότερα οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν και στη Δ’ Εθνική), ενώ ο Άρης φιλοξενεί τη Μαυραϊκή, σε ένα παιχνίδι που αμφισβητείται το «απόλυτο» των φιλοξενούμενων.

Την πρώτη τους νίκη αναζητούν Ήφαιστος και Αργεντινή στην αναμέτρησή τους στο Ξυνονέρι, ενώ το ίδιο επιθυμεί και ο Άρης Φίλιας κόντρα στον Αετό Καλλιφωνίου ο οποίος θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Θεσσαλικός και Προδρομιακός θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους απέναντι στους «πληγωμένους» αλλά πεισμωμένους Ολυμπιακό Παλαιοκκλησίου και Αίαντα Μαραθέας, ενώ ο Αετός Αγ. Θεοδώρου ψάχνει αντίδραση μετά την πρώτη του ήττα, στο ματς με το Φύλλο που είναι, πλέον, φορμαρισμένο.

Τέλος, ο Αστέρας Δασοχωρίου που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη έως τώρα, υποδέχεται την Ελπίδα Αγ. Γεωργίου σε μία συνάντηση όπου οι βαθμοί  έχουν τη δική  τους σημασία για κάθε ομάδα!

ΑΕ Καρποχωρίου – ΑΕ Μουζακίου

Το «διπλό» στις Καμινάδες επί της Αργεντινής «ντόπαρε» την ΑΕ Καρποχωρίου που σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με το βαθμό δυσκολίας να αυξάνεται στο προσεχές ματς με το Μουζάκι. Το γνωστό «κλειστό» ρόστερ είναι «μάχιμο» και κάθε μονάδα λογίζεται ως πολύτιμη σε αυτή την προσπάθεια για το συγκρότημα του Νίκου Αλεξίου που είναι από τις πιο σκληροτράχηλες της κατηγορίας. Η ΑΕΜ ισοφάρισε δύο φορές και τελικά πήρε το βαθμό κόντρα στον Άρη Φίλιας. Παραμένει μία από τις τέσσερις -μόλις- αήττητες ομάδες της Α1 ΕΠΣΚ, μετρά όμως δύο απίθανες -σε εξέλιξη και σκορ- ισοπαλίες, επιθυμώντας να διατηρηθεί χωρίς ήττα και σε μία πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε έμπειρη ομάδα. Το θετικό για τον Π. Ταμπάκο είναι ότι το απουσιολόγιό του είναι «λευκό».

Προδρομιακός – Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου

Με ψυχολογία μετά την ευρεία εκτός έδρας νίκη, ο Προδρομιακός επιστρέφει στο «σπίτι» του εκεί που θέλει να πάρει το τρίποντο μετά το ματς της πρεμιέρας με το Φύλλο. Απέναντί του θα βρει έναν «πληγωμένο» αντίπαλο που θα ψάξει πιο επίμονα το αποτέλεσμα και έτσι το ματς μόνο εύκολο δεν είναι. Στο απουσιολόγιο του Νίκου Κατσάρα, ο τερματοφύλακας Κώστας Τσιόπουλος και ο Σούλης Κυργιάκης. Αμφίβολοι είναι ο Κολοκύθας που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Δημήτρης Κωστόπουλος που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις. Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το αποτέλεσμα κόντρα στην…τρομακτική Μαυραϊκή και συνεχίζει με το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας ματς του, στον Πρόδρομο. Το θετικό αποτέλεσμα επιθυμούν οι «Ερυθρόλευκοι» ως «βάλσαμο» και σε αυτή την προσπάθεια, η Ι. Ζντράβκοβιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Π. Μπετζούνη, Χρ. Κούρκουλα που ανεβάζουν «στροφές» και έλειψαν από το ματς στη Μαυραϊκή.

Άρης Φίλιας – Αετός Καλλιφωνίου

Στην έδρα του επιστρέφει ο Άρης Φίλιας, μετά από την ισοπαλία στο Μουζάκι. Προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες και με την αγωνιστική του παρουσία δείχνει ότι μπορεί καλύτερη συγκομιδή στη συνέχεια. Σειρά παίρνει το ματς με τον Αετό, σε ένα ντέρμπι νεοφώτιστων, όπου ο Μάκης Ευαγγέλου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. πέραν του Παγανού που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική τιμωρίας του. Ο Αετός αφήνει πίσω του ένα ματς το οποίο ήταν μέχρι το 80′ 2-2 και επικεντρώνεται στο πώς θα επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Στα θετικά η επιστροφή του Λιάππη από τιμωρία, σταθερά απών ο τραυματίας Γιώργος Μαντζιάρας.

Άρης Καρδίτσας – Μαυραϊκή

Να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κοντράρει την πρωτοπόρο και αήττητη Μαυραϊκή θέλει να γίνει ο Άρης. Ο αντίπαλος, γνωστός και ενισχυμένος, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την ομάδα του Σάκη Τίκα που τα προηγούμενα χρόνια είχε βρει το…κουμπί των Μελανόλευκων (και) σε επίπεδο Β’ ΕΠΣΚ, με την αναμέτρηση να αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα. Επιστρέφει ο Χαλανούλης από τραυματισμό στο χέρι, πιθανό…«μπαμ» για μεταγραφικό φινάλε! Η Μαυραϊκή σκορπάει τρόμο και μετά την εφτάρα κόντρα στο Παλαιοκκλήσι γνωρίζει ότι το έργο είναι πιο δύσκολο στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής, απέναντι σε αντίπαλο που προέρχεται από ήττα στο Φύλλο. Όμως, η ομάδα του Νεκτάριου Μαντέλα έχει την ποιότητα και το χαρακτήρα για τέτοια ματς, είναι πλήρης και με το απόλυτο να είναι «οδηγός» θα επιδιώξει να ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα από τους διώκτες της.

Αετός Αγ. Θεοδώρου – ΑΟ Φύλλου

Επιστροφή στην έδρα του ο Αετός που προέρχεται από το προχθεσνό (17/10) ματς στον Άγιο Γεώργιο και την ήττα στις καθυστερήσεις, αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είναι μέχρι και νίκη. Η πρώτη ήττα της σεζόν, λοιπόν, ανασυντάσσει την ομάδα του Σάκη  Σώκλα που έχει μία ακόμη δύσκολη αποστολή, αυτή τη φορά κόντρα στον ΑΟ Φύλλου. Οι επιστροφές του Γιώργου Νταρακλίτσα και Παπαλού κρίνονται σημαντικές, ενώ για τους γηπεδούχους θα επιστρέψει και ο Θωμάς Χρυσικός. Ο ΑΟΦ πήρε τρίποντο ψυχολογίας κόντρα στον ισχυρό Άρη και όσο κυλάει η σεζόν, τόσο περισσότερο ρολάρει και αποκτά περισσότερες λύσεις. Έτσι, κόντρα στον Αετό θα παλέψει για το δεύτερο διαδοχικό εκτός έδρας τρίποντο για την τρίτη σερί νίκη, προερχόμενος από ισάριθμες επιτυχίες με σκορ 2-0. Ο Λωρίδας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αγωνιστεί βασικός αύριο, ο Σίσκος υπολογίζεται κανονικά και ίσως χρησιμοποιηθεί για αρκετή ώρα επίσης, προερχόμενος από τραυματισμό, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει ο Καλλιώρας.

Ήφαιστος – Αργεντινή Καρδίτσας

Οι δύο ομάδες είναι νεοφώτιστες και χωρίς νίκη στην κατηγορία έως τώρα. Γνωστές τους οι «μονομαχίες» την περυσινή σεζόν σε επίπεδο Β2 ΕΠΣΚ όπου διεκδίκησαν έως το τέλος την πρωτιά, με τον Ήφαιστο να την κατακτά και την Αργεντινή να ακολουθεί, παίρνοντας μέσω των πλέι-οφ την άνοδο. Η ισοπαλία στη Ματαράγκα, με τον τρόπο που ήρθε, τόνωσε σίγουρα το ηθικό για το συγκρότημα του Βασίλη Τζέλλου που χρειάζεται ακόμη να ανεβάσει «στροφές» και βλέπει το αυριανό (20/10) ματς ως ευκαιρία για την πρώτη νίκη, μετρώντας επίσης τρεις ισοπαλίες σε τέσσερα ματς. Σίγουρα εκτός ο στρατευμένος Σώκλας. Απειρία και νωθρό ξεκίνημα «πληρώνει» έως τώρα στα ματς της η Αργεντινή που «ξοδεύει» ένα ημίχρονο έως ότου ρολάρει και διεκδικήσει αποτέλεσμα, τις περισσότερες φορές, όταν βρίσκεται μάλιστα με την πλάτη στον τοίχο. Αυτό θα προσπαθήσει να αποφύγει αύριο σε μία δυνατή έδρα και να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο.

Αστέρας Δασοχωρίου – Ελπίδα Αγ. Γεωργίου

«Τρελαίνει» κόσμο το Δασοχώρι που είναι αήττητο στη δεύτερη θέση και έως τώρα εκμεταλλεύεται στο έπακρον το πρόγραμμά του και μάλιστα με καλό ποδόσφαιρο! Το ματς με την Ελπίδα έρχεται σε ένα χρονικό σημείο όπου η αγωνιστικότητα του Αστέρα είναι καλή, όπως και η ψυχολογία, συνεπώς η αναζήτηση βαθμών σε ένα ακόμη ματς είναι εφικτή και η προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή όσο πιο νωρίς γίνεται, προκειμένου να απαλειφθεί το άγχος, είναι δεδομένη. Απών ο Κουρτογιάννης, αμφίβολος ο Ακριβόπουλος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η Ελπίδα τόνωσε το ηθικό της, με τη μεσοβδόμαδη νίκη κόντρα στον Αετό και θα πάει στο Δασοχώρι με σκοπό να αντλήσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της. Ενισχύθηκε με τον Θωμά Φούκη, έπεται συνέχεια και αν δείξει σοβαρότητα αμυντικά, έχει σίγουρα τα φόντα να αναρριχηθεί βαθμολογικά.

Θεσσαλικός Ματαράγκας – Αίας Μαραθέας

Δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς για τον Θεσσαλικό Ματαράγκας που θέλει να επανέλθει στα τρίποντα. Είναι μόλις μία από τις τέσσερις ομάδες της κατηγορίας που παραμένει αήττητη, ωστόσο το ζητούμενο είναι να «ζευγαρώσει» τις νίκες της, καθώς μετρά τρεις ισοπαλίες. Στο ματς με τον Αίαντα θα απουσιάσει ξανά ο τραυματίας τερματοφύλακας Κώστας Παπαδημητρίου. Δύο διαδοχικές ήττες μετρά ο Αίας Μαραθέας και το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι δύσκολο, αφού τον φέρνει σε μία από τις πιο δυνατές, παραδοσιακά, έδρες της Α1 ΕΠΣΚ. Ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι δε χάνουν τον ενθουσιασμό τους και όπως όλα δείχνουν θα είναι πλήρεις σε αυτή τη «μάχη».

Η βαθμολογία:

Θ. Ομάδα Β. Αγ. Ν. Ι. Η. Επίθ. Άμυν. Διάφ.
1. Μαυραϊκή 12 4 4 0 0 17 3 +14
2. Αστέρας Δασοχωρίου 10 4 3 1 0 8 2 +6
3. ΑΕ Μουζακίου 6 4 2 2 0 11 7 +4
4. Θεσσαλικός Ματαράγκας 6 4 1 3 0 5 4 +1
5. ΑΟ Φύλλου 6 4 2 0 2 5 5 0
6. Άρης Καρδίτσας 6 4 2 0 2 7 7 0
7. Προδρομιακός 6 4 2 0 2 10 10 0
8. Αίας Μαραθέας 6 4 2 0 2 4 9 -5
9. Αετός Αγίου Θεοδώρου 5 4 1 2 1 5 3 +2
10. Αετός Καλλιφωνίου 5 4 1 2 1 8 10 -2
11. ΑΕ Καρποχωρίου 4 4 1 1 2 5 5 0
12. Ήφαιστος 3 4 0 3 1 4 5 -1
13. Άρης Φίλιας 3 4 0 3 1 4 5 -1
14. Ελπίδα Αγ. Γεωργίου 3 4 1 0 3 6 10 -4
15. Ολυμπιακός Παλαιοκκλησίου 3 4 1 0 3 3 12 -9
16. Αργεντινή Καρδίτσας 1 4 0 1 3 2 7 -5

ΠΗΓΗ: karditsasportiva.gr




Total
0
Shares
Previous Article

Ευχές της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας για τον εορτασμό της Ημέρας του Αγίου Αρτεμίου

Next Article

ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας: Κατάρρευση και υπονόμευση για τον τοπο μας το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ΤΕΙ

Related Posts

Mitsotakis Mouzaki eksofyllo
Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι

ΔΕΙΤΕ Φωτογραφίες και Βίντεο από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μουζάκι Φωτογραφίες: Πέτρος Ζιώγας Βίντεο: Νίκος…
2o dimotiko sxooleio mouzakiou museotek.net
Διαβάστε περισσότερα

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

2o Δημοτικό Σχολείο Μουζακίου: Η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης Συνεργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μουζακίου…
Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων
Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό άρθρο για το Φράγμα Πύλης Τρικάλων

Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”, μειώνοντας κατά 74 εκατομμύρια m3, περίπου, την πλημμύρα του κάμπου της “Θεσσαλίας”