Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14

Πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14

Πραγματοποιήθηκε στο Μουζάκι το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ14

Εξαιρετική οργάνωση και εμφάνιση των αθλητών/τριών του Γ.Σ. Μουζακίου στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ14 στο Μουζάκι.

Μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές/τριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ. Μουζακίου στο πρωτάθλημα Κ14 που διοργανώθηκε στο Μουζάκι.

Συγκεκριμένα ο αθλητής Μπρέλλας Αναστάσιος κατέλαβε την 1η θέση στο μπαλάκι με επίδοση 37,50εκ και ο Τσιτσώνης Ορέστης την 7η θέση με επίδοση 22,70 εκ..

Ο Βασιλός Θωμάς κατέλαβε την 5η θέση στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 6,30εκ.

Στις κοπέλες η Ευθυμίου Αθανασία κατέλαβε την 1η θέση στα 60μ με επίδοση 8”45 και επίσης την 1η θέση στην σφαιροβολία με επίδοση 8,30εκ. Τέλος κατέλαβε και την 1η θέση στην γενική κατάταξη με σύνολο 195 βαθμών.

Την 3η θέση κατέλαβε η Δραγούτσου Μαρία στην σφαιροβολία μα επίδοση 6,20εκ., η Γκαραβέλα Αφροδίτη κατέλαβε την 6η θέση στο άλμα εις μήκος με επίδοση 3,90 εκ. και τέλος η Αλεξάνδρα Αντωνίου κατέλαβε την 9η θέση στα 60μ με επίδοση 9”80 στο σύνολο 20 αθλητριών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στον προπονητή τους Ευθυμίου Τόμμη για την προσπάθειά που κάνουν αλλά και για την τέλεια οργάνωση των αγώνων.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. Δ. Μουζακίου κα.Καραμπέκου Μαρία και τους Αντιδημάρχους κα Αγγελάκη, κ.Παπακώστα και κ.Φούντα για την υποστήριξη, καθώς και τον τεχνικό σύμβουλο του ΣΕΓΑΣ κ.Λιάκο Χρήστο για την τιμή που μας έκανε να διοργανώσουμε στο Μουζάκι τους συγκεκριμένους αγώνες.




Total
0
Shares
Previous Article
Διαθέσιμα για όλους το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων

Διαθέσιμα για όλους το Ψηφιακό Βιβλιάριο Υγείας Παιδιού και το Εθνικό Μητρώο Εμβολιασμών Παιδιών και Εφήβων

Next Article
athlitiko gaiopolis 1

Κατασκευάζεται το νέο αθλητικό κέντρο στο συγκρότημα Γαιόπολις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Related Posts

nero 4
Διαβάστε περισσότερα

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)»

Εισήγηση Π.Ο.ΓΕ.Δ.Υ. στην κοινοβουλευτική επιτροπή σχετικά με την «Δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (Ο.Δ.Υ.Θ.)» Κύριε Πρόεδρε, Κύριοι Υπουργοί,…