Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το διήμερο Monkey’s Festival

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια το διήμερο Monkey’s Festival που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεολαίας και έγινε υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.

Με την έναρξη του φεστιβάλ ο πρόεδρος του συλλόγου νεολαίας Σωτήρης Παρασκευόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πραγματοποίησή του, ευχαρίστησε θερμά τους 70 και πλέον εθελοντές και την αντιδημαρχία πολιτισμού για την πολύτιμη βοήθεια που τους πρόσφερε και την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειές τους.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού το Δήμου Κιλελέρ Αχιλλέας Χατζούλης αναφέρθηκε αρχικά πως ξεκίνησε πέρυσι, με πρωτοβουλία του συλλόγου νεολαίας το φεστιβάλ. Δήλωσε ότι η αντιδημαρχία Πολιτισμού θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μπορούν τα νέα παιδιά να εκφραστούν μουσικά όπως επιθυμούν χωρίς παρεμβάσεις και υποδείξεις. Δε μηδενίζουμε, είπε, τις λαϊκοδημοτικές βραδιές που γίνονται παντού όμως πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδειχθεί και η μουσική που φέρνει πιο κοντά τη νεολαία κι αυτή είναι το ροκ. Ο σύλλογος νεολαίας τόνισε, είχε το σθένος να υπερασπιστεί την επιλογή του και να διοργανώσει ένα φεστιβάλ με εννιά μπάντες από όλη την Ελλάδα παρότι κάποιοι, όχι πάντα καλόπιστα, ασκούσαν κριτική σε αυτές τις επιλογές. Να γνωρίζουν όλοι αυτοί, είπε ο αντιδήμαρχος, ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Το Monkey’s Fest έγινε πλέον θεσμός και για τα επόμενα χρόνια η νέα γενιά θα έχει τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις και υποδείξεις. Τέλος εξήρε και αυτός την πρωτόγνωρη συμμετοχή των εθελοντών στην προετοιμασία του φεστιβάλ.

Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης Γιάννης Πετράκης τόνισε την ικανοποίηση του για τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το τρίτο  Monkey’s Fest 2017 θα καταγραφεί ως ένα από πλέον αναγνωρίσιμα φεστιβάλ της χώρας μας.

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ εμφανίστηκαν οι Bangies (Αθήνα), Bad Movies (Θεσσαλονίκη), 63high (Θεσσαλονίκη) και Vodka Juniors (Αθήνα).
Μετά τη λήξη της συναυλίας η μουσική διαδρομή συνεχίστηκε στο χώρο του νηπιαγωγείου Νίκαιας όπου έπαιξαν οι Kako Synapantima απο τη Θεσσαλονίκη, κλείνοντας με ρυθμό την πρώτη  μέρα του φεστιβάλ.
Τη δεύτερη μέρα παρουσιάστηκαν στη σκηνή οι 10 To Go (Λάρισα), The Big Nose Attack (Αθήνα), The Last Drive (Αθήνα) και 1000mods (Χιλιομόδι Κορινθίας.

Να σημειωθεί ότι την πρώτη μέρα του φεστιβάλ παρακολούθησε και ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της εκδήλωσης δηλώνοντας ταυτόχρονα την υποστήριξη του Δήμου Κιλελέρ σε πρωτοβουλίες της νεολαίας.

Monkey’s Festival_3

Monkey’s Festival_2

Monkey’s Festival_1




Total
0
Shares
Previous Article

Εκατοντάδες πιστοί στις Νέες Καρυές του Δήμου Κιλελέρ

Next Article

Αυξημένο το εμπορικό ενδιαφέρον για το Τρικαλινό Παζάρι

Related Posts

Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας: Στο χάρτη της κακοκαιρίας και η Θεσσαλία
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Λαρισαίων: Επιδείνωση καιρικών φαινομένων αναμένεται από σήμερα Παρασκευή – Οδηγίες προστασίας

ο Δήμος Λαρισαίων εφιστά την προσοχή των συμπολιτών μας και τους καλεί να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας
Dimarxos Dimotiko Symvoulio foto arxeiou
Διαβάστε περισσότερα

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους

Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων για τους πλημμυροπαθείς και τις οικογένειές τους Παρέμβαση Δημάρχου Λαρισαίων, κ.Θανάση Μαμάκου για τους πλημμυροπαθείς…
dimotiko simvoulio Larisas 2024
Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

Ανοιχτή πρόσκληση απευθύνει ο Δήμος Λαρισαίων για τη συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής προς…
lampadidromia larisa dimarxos 1
Διαβάστε περισσότερα

Τελετή υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα: Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος

Τελετή υποδοχής Ολυμπιακής Φλόγας στη Λάρισα: Μεταξύ των λαμπαδηδρόμων ο Δήμαρχος Λαρισαίων, κ.Θανάσης Μαμάκος – Δόθηκαν οι στολές…