Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου

XOROS KYNHGWN 2019 61

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κέντρο “ΕΝΑΣΤΡΟΝ” το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 ο ετήσιος χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Διοίκησης και μας τίμησε με την παρουσία του παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. του Αρχαιολογικού Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου “ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ” και το χορευτικό τμήμα που άνοιξε την εκδήλωση με τους χορούς του.

Το κέντρο γέμισε και ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. ΒΡΑΝΤΖΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας, ο κ. ΚΩΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Δήμαρχος ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ & Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, η κ. ΧΟΥΡΔΑΚΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑ, Δασάρχης ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ, ο κ. ΛΙΑΓΚΟΥΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, Υπεύθυνος θήρας Δασαρχείου Μουζακίου, ο κ. ΚΟΡΕΛΛΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, Διευθυντής Πυροσβεστικού Σώματος Καρδίτσας, ο κ. ΠΑΝΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, Διοικητής Πυροσβεστικού Σώματος Μουζακίου, ο Συνταγματάρχης ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Καρδίτσας, ο κ. ΜΠΑΛΑΤΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Πρόεδρος της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν.Σποραδων, ο κ. ΣΥΡΤΑΔΙΩΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, υπεύθυνος θήρας της Ζ’ Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων, ο κ. ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Γενικός Γραμματέας της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων, η κ. ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ, Ειδικός συνεργάτης θήρας της Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και Ν. Σποράδων, ο κ. ΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, Μέλος Ζ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας, Αντιπρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Μουζακίου & Υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, η κ. ΤΣΙΟΥΦΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Αντιδήμαρχος Μουζακίου, ο κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Αντιδήμαρχος Μουζακίου, Ο κ. ΒΡΕΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ, Μέλος  Εκτελεστικής Γραμματίας της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Πανελληνίως, η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου, Η κ. ΝΤΟΥΡΒΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μουζακίου και Υποψήφια Δήμαρχος Μουζακίου, Ο κ. ΚΑΡΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,  Υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, Ο κ. ΣΤΑΘΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μουζακίου και Υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου, ο κ. ΤΡΑΓΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, ο κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΣΤΥΛΛΙΑΝΟΣ  Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, ο κ. ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης, ο κ. ΚΑΝΑΒΟΣ ΠΕΤΡΟΣ, Πρόεδρος Κυνηγετικού Συλλόγου Αργιθέας, ο κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Μέλος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Αργιθέας, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες: ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΑΛΤΑΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΜΠΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΤΡΙΜΙΝΤΖΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Μουζακίου κ. ΠΟΥΠΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ο Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Δροσάτου Δ. Αργιθεας κ. ΛΑΜΠΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ελληνοκάστρου ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ο Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αμυγδαλής ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, η κ. ΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥ η μόνη γυναίκα ΣΕΦ και ταυτόχρονα ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην ΤΟΥΡΚΙΑ με ονομασία (Ο Κήπος της Μαρίας). Ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δυστυχώς λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, αλλά μας ευχήθηκε με επιστολή κάθε επιτυχία, υγεία και ευτυχία ελπίζοντας την επόμενη φορά να του δοθεί η ευκαιρία να είναι κοντά μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς μας για την προσφορά τους καθώς επίσης και το mouzakinews.gr που σε κάθε δράση του Συλλόγου και όχι μόνο είναι πάντα παρών.

Οι αριθμοί των μεγάλων δώρων που κληρωθήκαν είναι:

1) 1520

2) 458

3) 4813

4) 4081

5) 1423

6) 1057

7) 4958

8) 3938

9) 1148

10) 252

11) 1296

12) 559

13) 1944

14) 4020

Οι λαχνοί ισχύουν μέχρι 31-05-2019

Η Παρουσία σας μας τίμησε πολύ και γι αυτό Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ο Πρόεδρος ΚΑΠΟΥΛΑΣ – ΚΩΝ/ΝΟΣ & το Δ.Σ.

Τηλ. 6983149813







Total
0
Shares
Previous Article
viologikos mouzaki

«Δύσκολα…θα γίνουν οι συνδέσεις των ιδιωτικών παροχών με τα φρεάτια Ελέγχου ...»

Next Article
ekolgiko open

Έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» Δήμου Μουζακίου

Related Posts