Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα των αστυνομικών της Καρδίτσας

ipa karditsas

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα των αστυνομικών της Καρδίτσας, που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με την τοπική διοίκηση της ΙΡΑ. Πλήθος συναδέλφων και φίλων των σωματείων μας βρέθηκαν στο κοσμικό κέντρο «Κέντια», όπου χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι πρωίας υπό τους ήχους του κλαρίνου του Βασίλη Κωσταρέλλου και των υπέροχων φωνών του Δημήτρη Αυγέρη και της Φαίδρας Διαμάντη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ταξίαρχος κ. Βασίλειος Καραπιπέρης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Νούσιος, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. και Δήμαρχος Μουζακίου κ. Γεώργιος Κωτσός και οι Δήμαρχοι Καρδίτσας, Παλαμά και Λίμνης Πλαστήρα κ.κ. Φώτης Αλεξάκος, Γιώργος Σακελλαρίου και Δημήτριος Τσιαντής, ενώ χαιρετισμό απέστειλε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Σκάρλος Αθανάσιος. Επίσης ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία του κ. Λάμπρου Μητσικού, μέλους του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ και του Γ’ Αντιπροέδρου του εθνικού τμήματος της ΙΡΑ, κ. Χριστόδουλου Χριστοδουλή, καθώς και αντιπροσωπειών των αντίστοιχων σωματείων των Τρικάλων και της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομικών Καρδίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιήθηκε βράβευση των τέκνων των μελών μας που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις την εισαγωγή τους σε ανώτερα-ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και στρατιωτικές-αστυνομικές σχολές.

Οι Πρόεδροι

ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης ΖΑΡΧΑΝΗΣ Γεώργιος

xoros astynomias karditsas 2

xoros astynomias karditsas 3

xoros astynomias karditsas 1

xoros astynomias karditsas 4
Total
0
Shares