Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού & Λαογραφικού Συλλόγου Γελάνθης “Ο Άγιος Γεώργιος”

kopi pitas Gelanthi 2020 slide

 Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού και Λαογραφικού συλλόγου Γελάνθης «Ο Άγιος Γεώργιος» με την συμμετοχή πολλών μελών και φίλων του.

 Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε η πρόεδρος του Συλλόγου η οποία ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει το Σύλλογο. Τυχερός της βραδιάς  που του “έπεσε” το φλουρί ήταν ο κος Θωμάς Γκούμας.

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι αντιπεριφερειάρχες κος Νούσιος Κωνσταντίνος και κος Καραγιάννης Νικόλαος, ο Δήμαρχος Μουζακίου κος Θεοφάνης Στάθης, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ντούρβα Παρασκευή, η επικεφαλής του συνδυασμού ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος κ. Διαμαντοπούλου Ολυμπία, ο πρόεδρος του χωρίου μας κ. Χαντούμης Ευθύμιος και οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Ανδρέου Χρήστος και κ. Τσιούμας Χρήστος και ο εκπρόσωπος του πολιτικού γραφείου του Υπουργού κου Τσιάρα Κωνσταντίνου, κος Ιωάννης Ανυφαντής και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης και την συμπαράστασή τους ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης:

  1. Βενζινάδικο Χαλίλη, 2) Την εταιρία ΘΕΟΝΗ, 3) Το κατάστημα Αφοι Καλαμπάκα, 4) Το ζαχαροπλαστείο Γλυκοπωλείο της κας Τζάνη-Μπαντή Ελένης.

Για τις δωρεές προς τον Σύλλογο ευχαριστούμε τους κυρίους 1) Τρίμμη Γεώργιο και 2) Σβώλο Γεώργιο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις γυναίκες του χωρίου για τα εδέσματα που προσέφεραν:

Λαμπρινή Κωστούλα, Κακάμη Σωτηρία,  Αργύρη Άρτεμης, Μπαντή Ελένη, Χαντούμη Ελένη, Σδράκα Ελένη, Λέντζα Αποστολία, Μακρυγιάννη Αικατερίνη, Αγγέλη Μαρία, Καλύβα Ντίνα, Τρίμμη Αλεξάνδρα, Ανδρέου Ελένη, Ανδρέου Αιμιλία, Τσιόμαλου Βιολέτα, Καλαμπόκα Ευθυμία.

Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους όσους με την παρουσία τους και σε αυτή μας την εκδήλωση μας αποδεικνύουν ότι είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια.


[RPG id=120676]



Total
0
Shares
Previous Article
Κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Next Article
patas dimitris

Απάντηση σε δημοσίευμα της κίνησης «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς»

Related Posts

dimarxeio Mouzakiou new new
Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας

Δήμος Μουζακίου: Ανακοίνωση προς δημότες για απαγόρευση καύσης λόγω αυξημένης επικινδυνότητας Ενημερώνονται οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του…
paidiki xara pirosvestikis
Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου

Ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου Μουζακίου κ.Αχιλλέα Καταραχιά για τις εθελοντικές εργασίες συντήρησης της παιδικής χαράς Μουζακίου Εθελοντικές εργασίες…