Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκε η 12η Ιππική συγκέντρωση στο Περτούλι

Πραγματοποιήθηκε η 12η Ιππική συγκέντρωση Βουκεφάλα στο Περτούλι

 

Πραγματοποιήθηκε η 12η Ιππική συγκέντρωση Βουκεφάλα στο Περτούλι

Στο μαγευτικό τοπίο, στο Περτούλι του νομού Τρικάλων, άνθρωποι και άλογα, μοιράζονται απέραντα λιβάδια, αλλά και μοναδικές διαδρομές, μέσα στο δάσος.

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε ιππική συγκέντρωση στα Περτουλιώτικα Λιβάδια, την οποία διοργάνωσε ο ιππικός σύλλογος Τρικάλων «Ο Βουκεφάλας».

Σε αυτό το μέρος κατασκήνωσαν άλογα, ιππείς και φίλοι για να απολαύσουν το όμορφο τοπίο μέσα από τον μαγικό κόσμο των αλόγων. Μιλώντας, ο πρόεδρος του ιππικού συλλόγου, κ. Μίλτος Κρανιάς, αφού ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Δήμο Πύλης και το Δασαρχείο Περτουλίου για την συμπαράσταση στην όλη εκδήλωση, αναφέρει πως σε αυτήν την εκδήλωση μπορεί να συμμετέχει ο καθένας, με την προϋπόθεση να αγαπά τα άλογα χωρίς να είναι απαραίτητα ιδιοκτήτης αλόγων αλλά και να συμφωνεί με το πρόγραμμα της ιππικής συγκέντρωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς, Εργοστάσιο ΤΡΙΚΚΗ, ΦΑΡΜΑ Ούτρας, Ζωοτροφές ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΕΡΚΕΤΙΟ extrem sprorts, Ξενοδοχείο ΝΙΑΒΗΣ καθώς επίσης τον κτηνίατρο κ. Κων/νο Όκκα και πεταλωτή κ. Δημήτρη Μητροβασίλη (μέλος Ι.Σ) για την κάλυψη της εκδήλωσης μα και σε όλους όσους ήρθαν από Λάρισα, Τύρναβο, Καρδίτσα και Βόλο.

Η εκκίνηση της εκδήλωσης έγινε την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 και περιλάμβανε τακτοποίηση των αλόγων και κατασκήνωση για όσους το επιθυμούν. Την πρώτη ημέρα, το βράδυ, στο ιππικό κέντρο «Κερκέτιο», δημιουργήθηκε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με μουσική για όλα τα γούστα από τον dj Αρτέμη Κακαΐτσα (μέλος Ι.Σ). Το πρωί του Σαββάτου μία μοναδική διαδρομή 18,5 χιλιομέτρων, διασχίζοντας ένα καταπληκτικής ομορφιάς ελατόδασος του Περτουλίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας το πρόγραμμα περιλάμβανε, «επίδειξη-εκπαίδευση αλόγου», από την κ. Λίνα Μπιτσιούνη (μέλος του Ι.Σ), καθώς και ενημέρωση σε θέματα αγροτουρισμού από τον κ. Θοδωρή Σδρούλια όπου κάλυψε όλο το τριήμερο βιντεοφωτογραφικά-agrotorama.gr.

Στη συνέχεια δείπνος μετά μουσικής και χορού με πρωταγωνιστές, τον Ηλία Τζερεμέ (κλαρίνο), Παναγιώτη Παπακώστα (κιθάρα-τραγούδι), Μαρία Πουλιανίτη (τραγούδι) και με την βοήθεια του προέδρου Μίλτου Κρανιά.

Την Κυριακή το πρωί, τελευταία ημέρα της συνάντησης, έγινε ακόμη μία διαδρομή περίπου 11,5 χιλιομέτρων. Πρόκειται για ένα σημαντικό ιππικό γεγονός , στο οποίο άνθρωποι και ζώα συνυπάρχουν σε ένα μοναδικό περιβάλλον, δίνοντας το δικό τους μήνυμα που απορρέει από αυτή τη συνύπαρξη, όπως τονίζει ο κ. Μίλτος Κρανιάς.

Και του χρόνου με υγεία …. Καλό καλοκαίρι!!!!!

ippiki sinantisi pertouli 1

ippiki sinantisi pertouli 2

ippiki sinantisi pertouli 3

ippiki sinantisi pertouli 4

ippiki sinantisi pertouli 5

ippiki sinantisi pertouli 6

ippiki sinantisi pertouli 7




Total
0
Shares
Previous Article
Α.Σ.Κ. & Κ.Β.Α. ΜΑΖΙ με στόχο την πρόοδο του μπάσκετ της Καρδίτσας

Α.Σ.Κ. & Κ.Β.Α. ΜΑΖΙ με στόχο την πρόοδο του μπάσκετ της Καρδίτσας

Next Article

Τα Αειφορικά έργα μοναδικό αντίδοτο στην Κλιματική Αλλαγή - κρίση!