Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Κλωβού-Νέος Πυρήνας Προσαρμογής Φτερωτών Θηραμάτων»

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου τα Εγκαίνια του νέου «Κλωβού Πυρήνας Προσαρμογής Φτερωτών Θηραμάτων», του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης που βρίσκεται στην Λυγαριά, θέση «Κοντοκλάρι», παρουσία του δημάρχου Πύλης Κων/νου  Μαράβα, του Προέδρου της Ζ΄Κυνηγετικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελου Μπαλατσού, του Προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης κ. Δημητρίου Λαμπρογιώργου, της Προέδρου της Τ.Κ. Λυγαριάς κ. Μαρίας Παπαϊωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλειος Αναγνώστου, ο Δασάρχης κ. Χρήστος Κουλουκούρας και μέλη της Ομοσπονδίας και του Δ.Σ. του Κ.Σ.Π.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. Πύλης κ. Δημήτριος Λαμπρογιώργος ο οποίος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Κων/νο Μαράβα για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση της Δημοτικής Αρχής στον Σύλλογο.

Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μπαλατσό για την δαπάνη κατασκευής του Πυρήνα.

Ακολούθησε χαιρετισμός του δημάρχου Κώστα Μαράβα ο οποίος συνεχάρη τον  Κυνηγετικό Σύλλογο Πύλης και την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας, για την ολοκλήρωση του έργου καθώς και την Πρόεδρο της Τ.Κ. Λυγαριάς, που συμφώνησαν  για την παραχώρηση του χώρου.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μαράβας τόνισε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο, με όποιες δυνατότητες διαθέτει.

Να επισημάνουμε ότι στον παραπάνω Πυρήνα εκτρέφονται Φασιανοί και πεδινές πέρδικες, για τον θηραματικό εμπλουτισμό της  περιοχής.

klovos-2

klovos-1
Total
0
Shares
Previous Article

Με μεγάλη επιτυχία η συνάντηση εργασίας για τον Ευρωπαϊκό Οδικό Άξονα Ε65

Next Article

Συνεχίζει την απελευθέρωση των ποδηλατοδρόμων ο Δήμος Τρικκαίων