Πότε θα μιλήσουμε για τα Προβλήματα …στο Δήμο Μουζακίου;

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

«Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και οι Συνδυασμοί Ακούστηκαν…»

«Τα προβλήματα του Δήμου και των Δημοτών Πότε θα ακουστούν;»

Αγαπητοί Πολίτες

Ενώ από τις γιορτές και μέχρι σήμερα ακούμε για υποψηφιότητες και υποψήφιους Δημάρχους στο Δήμο Μουζακίου, εν τούτοις μέχρι τώρα δεν ακούσαμε προγραμματικές εξαγγελίες με προτάσεις για αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων του Δήμου και των Συνδημοτών μας.

Επειδή κατά γενική ομολογία ελεύθερος, υπεύθυνος και ενεργός Πολίτης είναι ο σωστά ενημερωμένος Πολίτης και επειδή από καιρό εμείς καταθέσαμε δημόσια τις θέσεις και τις προτάσεις μας, εγκαινιάζουμε από σήμερα τον δημόσιο δημοκρατικό διάλογο και καλούμε όλους τους συνδυασμούς να συνεισφέρουν θετικά καταθέτοντας απόψεις, θέσεις, αρχές, πρόγραμμα και τυχόν ενέργειές τους.

Ως πρώτη ενότητα ας μας επιτραπεί να κυριαρχήσει το περιβάλλον και η προστασία του Ποταμού Παμίσου.

Ενημερώνουμε ότι η ρύπανση έχει φτάσει στο απροχώρητο με τα λύματα, τα απορρίμματα, τα απόβλητα, το υπεροξικό οξύ και τα αμιαντούχα υλικά (ΦΩΤΟ).

Κατά την άποψή μας προκύπτουν ευθύνες, οι οποίες όμως όλως παραδόξως και εν γνώσει τους δεν αναδείχθηκαν τέσσερα χρόνια από την Μείζονα μειοψηφία στο Δήμο Μουζακίου, η οποία προεκλογικά ανακάλυψε τόνους σκουπιδιών στον Πάμισο.

Τώρα λοιπόν θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μας και με μεγάλη χαρά θα ακούσουμε τις τυχόν ενέργειες που έχει κάνει για την προστασία του Ποταμού Παμίσου τα τελευταία τέσσερα χρόνια η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δήμο Μουζακίου και «ο εκπρόσωπος του κινήματος Μουζάκι πράσινος Δήμος».

Εμείς και σε ότι μας αφορά, Δηλώνουμε ότι δεν το θυμηθήκαμε τώρα το Ποτάμι, εκεί είμαστε σε καθημερινή βάση προσπαθώντας να αποκρούσουμε αυτά που προσβάλλουν τον πολιτισμό μας και να αποτρέψουμε τη λεηλασία, αναδεικνύοντας το πρόβλημα της ρύπανσης και της μόλυνσης (ΦΩΤΟ), καταθέτοντας διαχρονικά τεκμηριωμένες προτάσεις για την οικολογική ποιότητα του Ποταμού.

Καλούμε καλόπιστα όλους όσους έχουν τη φιλοδοξία να ασχοληθούν με το Δήμο Μουζακίου, να πάρουν θέση για τη ρύπανση στον Πάμισο Ποταμό, να μας πούνε αν γνωρίζουν τι και ποιος φταίει, να καταθέσουν δημόσια τις προτάσεις τους και να δεσμευτούν συγκεκριμένα ότι και μετά τις εκλογές θα είμαστε εδώ για να προστατέψουμε το Ποτάμι με ένα κοινό πλαίσιο αρχών και θέσεων για το περιβάλλον, το υδάτινο δυναμικό, τη δημόσια υγεία .-

Μουζάκι 21-2-2019

Το Γραφείο Τύπου Του Συνδυασμού «ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

Όνομα και Έμβλημα Συνδυασμού ανακοίνωσε ο Ευριπίδης Τσιρογιάννηςpamisos mouzaki 1

pamisos mouzaki 2

pamisos mouzaki 3

pamisos mouzaki 4

pamisos mouzaki 5

pamisos mouzaki 6

pamisos mouzaki 7

pamisos mouzaki 8Total
0
Shares