Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολύ καλή παρουσία των αθλητών-τριων του Γ.Σ. Μουζακίου με 7 μετάλλια στο Δίαθλο

Ακόμα μία καλή παρουσία είχανε οι αθλητές-τριες, του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γ.Πασιαλής”, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου (ΔΙΑΘΛΟ) που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/4 στην Καρδίτσα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα με την λήξη των αγώνων ο απολογισμός να είναι 4 Χρυσά μετάλλια, 1 Ασημένιο και 2 Χάλκινα.

Τη διαφορά έκανε ο αθλητής Καλαμπάκας Νικόλαος που στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες στίβου κατέλαβε την 1η θέση στα 60μ. με επίδοση 8” 80 και την 1η θέση στο μπαλάκι με επίδοση 39,40μ. Επίσης 1η θέση κατέλαβε και ο Μπούρμπος Απόστολος στο αγώνισμα της σφαιροβολίας με επίδοση 5μ και 96εκ. Ο Παπουτσής Χρήστος κατέλαβε την 1η θέση στα 1000μ. με επίδοση 4′ 12” και ο Πλακιάς Γεώργιος την 2η θέση με επίδοση 4′ 31”. Στο αγώνισμα της σφαιροβολίας ο Ψυλλιάς Βησσαρίων κατέλαβε την 3η θέση με επίδοση 5μ και 42 εκ. και ο Σπανός Βασίλης κατέλαβε την 3η θέση στα 60μ. με επίδοση 10” 10.

Πολύ καλή παρουσία είχανε και τα κορίτσια του Συλλόγου μας με την Τρυφέρη Ζωή να παίρνει την 4η θέση στο μπαλάκι, την Μπρέλλα Γεωργία να παίρνει την 5η θέση στα 6ομ. και την Καρδούλα Νικολέτα την 4η θέση επίσης στα 60μ.

Τέλος, καλή παρουσία είχανε και τα μικρότερα παιδιά του Γ. Σ. Μουζακίου, στην κατηγορία ΜΙΝΙ, που δώσανε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Συμμετείχαν οι Τσιτσώνης Άλκης, Ευθυμίου Νίκος, Μπρέλλας Νίκος, Μπαλκίζας Νίκος, Μπαλκίζα Νάνσυ, Μπούρμπος Αλέξανδρος, Σκυλογιάννη Ειρήνη, Χαλίλη Μαρία, και η Δραγούτσου Βασιλική.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους κ. Ευθυμίου Τόμμη και ευχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον

Με τιμή
ΤΟ Δ.Σ.

[supsystic-gallery id=23 position=center]




Total
0
Shares
Previous Article

Ραντεβού με την ιστορία δίνει ο Α.Σ.Κ. την Κυριακή (5 μ.μ.)

Next Article

Καλές Πρακτικές αειφορικής διαχείρισης του Περιβάλλοντος και Αγωγής Υγείας

Related Posts