Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΟΛΟ:Ολυμπιακός-Ντουναϊσβάρος 7-6: Έγραψαν ιστορία και σήκωσαν την Euroleague

polo osfp gynaikes1

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 7-6 της Ντουναϊσβάρος στον τελικό και κατέκτησε την Euroleague!

Ο Ολυμπιακός έκανε μυθική εμφάνιση, επικράτησε 7-6 της Ντουναϊσβάρος στον τελικό της Euroleague και κατέκτησε τον τίτλο!

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού θριάμβευσαν στον τελικό της Euroleague και κατάφεραν να πετύχουν έναν μοναδικό άθλο, κατακτώντας την κορυφή της Ευρώπης.

Ήταν μια συγκλονιστική εμφάνιση για τις ερυθρόλευκες αθλήτριες και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, με την ομάδα του Πειραιά να είναι ξανά η κορυφαία ομάδα σε όλη την Ευρώπη.

Ο τελικός ήταν μια μεγάλη «μάχη» κι αυτό φάνηκε και από την διακύμανση του σκορ, με την Βάσω Πλευρίτου να είναι η κορυφαία του αγώνα, πετυχαίνοντας τρία από τα εφτά γκολ των κοριτσιών του Ολυμπιακού.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός έπαιρνε από το ξεκίνημα προβάδισμα ενός γκολ, αλλά η Ντουναϊσβάρος είχε τις… απαντήσεις. Μάλιστα, η ουγγρική ομάδα κατάφερε στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με δύο «αναπάντητα» γκολ να προηγηθεί 4-3, αλλά Βάσω Πλευρίτου και Αβραμίδου έβαλαν ξανά τον Ολυμπιακό σε θέση… οδηγού (5-4). Δύο γκολ της Κριστίνα Γκάρντα έδωσαν ξανά προβάδισμα στην Ντουναουζβάρος (5-6), αλλά η Τσουκαλά «έγραψε» το 6-6, ενώ η Βάσω Πλευρίτου «έγραψε» το 7-6 με παίκτρια παραπάνω, 2.39΄΄ πριν το τέλος. Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι «ερυθρόλευκες» διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους και πανηγύρισαν την κατάκτηση του τροπαίου.

onsports.gr




Total
0
Shares
Previous Article
anastasi mouzaki

Ανάσταση στο Μουζάκι - ΙΝ Κοιμήσεως Της Θεοτόκου - Σάββατο 1/5/21

Next Article
sakkari madrid1

Madrid Open: Επιβλητικά στους «16» η Σάκκαρη

Related Posts