Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολιτιστικός Σύλλογος Βατσουνιάς: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων-Καλοκαίρι 2017

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατσουνιάς διοργανώνει τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις. Ο σκοπός αυτών των εκδηλώσεων είναι να δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του χωριού, στους νέους ανθρώπους αλλά και στους συντοπίτες μας από την ευρύτερη περιοχή, να ανακαλύψουν τις ομορφιές αυτού του τόπου αλλά και τις αρετές των ανθρώπων αυτού, να έρθουν πιο κοντά στον αθλητισμό, να ανταμώσουν όλοι μαζί στον τόπο που μεγάλωσαν και αγάπησαν αλλά κυρίως να τους δωθεί η ευκαιρία να περάσουν όμορφα και δημιουργικά κάποια από τα καλοκαιρινά τους απογεύματα και μέσω αυτών των εκδηλώσεων να ξεφύγουν για λίγο από το άγχος, το στρΕς και την πίεση της καθημερινότητας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι:

9 Ιουλίου

Ημερήσια εκδρομή με λεωφορείο στους Νέους Πόρους.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα έως και μια μέρα πρίν. Η τιμή του εισητηρίου είναι 10€ το άτομο.

Τηλέφωνα: 6974 596 927, 6983 032 142, 6975 817 139

21 Ιουλίου

Εορτασμός της μνήμης του Αγίου Παρθενίου: Είναι χρονικά η πρώτη εορταστική εκδήλωση του καλοκαιριού και είναι αφιερωμένη στον Άγιο Παρθένιο ο οποίος καταγόταν από την Βατσουνιά. Συγκεκριμένα μετά την Θεία Λειτουργία και σε συνεργασία με την ενορία Βατσουνιάς θα προσφερθεί φαγητό και κρασί υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.

23 Ιουλίου

Ημερήσια εκδρομή με λεωφορείο στους Νέους Πόρους.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα έως και μια μέρα πρίν. Η τιμή του εισητηρίου είναι 10€ το άτομο.

Τηλέφωνα: 6974 596 927, 6983 032 142, 6975 817 139

3 Αυγούστου

Με αφετηρία το κέντρο του χωριού και τελικό προορισμό την περιοχή “Κονάκια” στα 1400μ υψόμετρο και μέσα από μια υπέροχη διαδρομή ανάμεσα στην πλούσια χλωρίδα του χωριού, θα δωθεί η ευκαιρία σε όποιον θέλει να μας “ακολουθήσει”  για να απολαύσει τις φυσικές ομορφιές αυτού του τόπου.

7-10-11 Αυγούστου. 

Συγκεκριμένα στις 7 Αυγούστου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου με την ΑΣ Αργιθέας, στις 10 Αυγούστου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρακότρυπας και στις 11 Αυγούστου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πευκοφύτου. Οι συγκεκριμένοι αγώνες δεν είναι απλοί ποδοσφαιρικοί αγώνες καθώς έχουν και φιλανθρωπικό σκοπό. Ο κόσμος που θα παραβρεθεί στο γήπεδο για να τους παρακολουθήσει τους αγώνες θα έχει την ευκαιρία να φέρει ρούχα και τρόφιμα τα οποία θα δωθούν σε άπορες οικογένειες με οικονομικά προβλήματα. Ελπίζουμε η ανταπόκριση του κόσμου να είναι μεγάλη καθώς σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι σημαντικό να θυμόμαστε τους συνανθρώπους μας και να είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε.

9 Αυγούστου

Ένα από τα πιο γνωστά πάρτι της ευρύτερης περιοχής θα λάβει χώρα στο χωριό μας και θα δώσει την ευκαιρία σε όποιον παρευρεθεί να περάσει μια αξέχαστη και υπέροχη  βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, δροσερά ποτά και πάρα πολύ κέφι.

13 Αυγούστου

Το αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι και η τελευταία εκδήλωση του καλοκαιριού. Μία βραδιά η οποία δίνει την ευκαιρία σε συγχωριανούς και ανθρώπους της γύρω περιοχής και οχι μόνο να “ανταμώσουν” αλλά και να διασκεδάσουν με παραδοσιακή μουσική, πολύ χορό και μέσω αυτών να δημιουργηθούν νέες γνωριμίες και να τονωθούν ήδη υπάρχουσες φιλίες.

party neolaias vatsounia

antamoma vatsounia




Total
0
Shares
Previous Article

Μνημόνιο Συνεργασίας Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου για την Ίδρυση Εκπαιδευτικού Τεχνολογικού Κέντρου CEG

Next Article

Συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Καρδίτσας

Related Posts