Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Δήμου Καρδίτσας: Συναυλία της Λαϊκής Συντεχνίας

.

Την Κυριακή 8/7 στην πλατεία Λάππα 

 Με τη συναυλία του μουσικού σχήματος “Λαϊκή Συντεχνία” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8/7 και ώρα 9.00 μμ στην πλατεία Λάππα (Γιολδάση) συνεχίζονται οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018”που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας στις πλατείες των συνοικιών της πόλης.

 Το μουσικό σχήμα “Λαϊκή Συντεχνία” έκανε την εμφάνισή του στην πόλη μας πριν από δύο περίπου χρόνια. Αποτελείται από τους: Δημήτρη Στεργιούλη, μπουζούκι, Γιώργο Καραδήμο, κιθάρα, Κουμπαρέλο Άγγελο, κρουστά – τραγούδι και Αργυροπούλου Πόπη, φλάουτο-τραγούδι.

 Στο ρεπερτόριό της περιλαμβάνει μεγάλα έργα συνθετών της έντεχνης, λαϊκής μουσικής (Θεοδωράκης, Χατζηδάκης. Λοΐζος, Κουγιουμτζής κα) όπως και της ρεμπέτικης και λαϊκής μουσικής ( Τσιτσάνης, Χιώτης, Άκης Πάνου, Γλέζος, Ζαμπέτας, Μπιθικώτσης κα).

 Οι μουσικές εκδηλώσεις “Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018” ξεκίνησαν την Κυριακή 1η Ιουλίου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.




Total
0
Shares
Previous Article

Υπουργική στήριξη στις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων

Next Article

Φιλανθρωπική μουσική βραδιά με τις "Χίλιες Φωνές" στο Αετών Μέλαθρον Hotel

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…