Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Πιαλεία, ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος

 

Παρουσιάστηκαν τα Χορευτικά Τμήματα του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και Ομίλου “Ήφαιστος” Φήκης

Ανήμερα της Εορτής του Αγίου Πνεύματος έλαβε χώρα πολιτιστική εκδήλωση στην Πιαλεία, όπου παρουσιάστηκαν τα χορευτικά Τμήματα του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας και του Ομίλου “Ήφαιστος” Φήκης, που οργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Πιαλείας σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας καλωσορίζοντας τους επισήμους και τον κόσμο και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Κατόπιν τα χορευτικά του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας πρώτα και του Ομίλου “Ήφαιστος” Φήκης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας, υπό την καθοδήγηση του χοροδιδασκάλου κ. Παναγιώτη Μάνου.

Επίσης προσφέρθηκε τιμητική πλακέτα από τον Δήμαρχο Κώστα Μαράβα στον χοροδιδάσκαλο Παναγιώτη Μάνο για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση και διδασκαλία των μελών των χορευτικών Τμημάτων του Αγίου Γεωργίου Πιαλείας.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας, Πρεσβύτερος Πατέρας Φώτιος Κωτούλας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Κωστάκης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κων/νος Κρούπης, κ. Άρης Τζάνης, κ. Δημήτριος Καλαντζής, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πιαλείας κ. Γεώργιος Καπέλος, οι Τοπικοί  Σύμβουλοι κ. Μαρία Νίκου και ο κ. Κων/νος Ντάκος.

DSC01576

DSC01550

DSC01557

DSC01561




Total
0
Shares
Previous Article

Γενική Συνέλευση του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γεώργιος Πασιαλής»

Next Article

Το νέο Δ.Σ του Α.Σ. Αναγέννηση 1904

Related Posts

gimnasio mouzakiou pagosmia imera vivliou 2024
Διαβάστε περισσότερα

Την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων γιόρτασαν στο 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου και Πνευματικών Δικαιωμάτων (όπως είναι ο πλήρης ορισμός της ημέρας) που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Απριλίου, το 1ο Γυμνάσιο Μουζακίου είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την Κοινωνιολόγο - Συγγραφέα Κατερίνα Ευαγγέλου- Κίσσα.
dimos mouzakiou mathitiki sinedrias Mouzaki 1
Διαβάστε περισσότερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συμμετοχή μαθητών/τριων σχολικών μονάδων ευθύνης Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας σε συνεδρίαση του Δήμου Μουζακίου (ΒΙΝΤΕΟ)…