Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Super League 2: Πέρασε από τη Νίκαια και έπιασε κορυφή η Ξάνθη, δεύτερος ο Λεβαδειακός

xanthi1

Η Ξάνθη επικράτησε του Ιωνικού στη Νίκαια με 2-0 και σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Εύκολο έργο για τον Λεβαδειακό κόντρα στον Διαγόρα που νίκησε με 4-0 εντός έδρας, με τους Βοιωτούς να ανεβαίνουν στη δεύτερη θέση.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (09/05) η τρίτη αγωνιστική των playoffs της Super League 2, με την Ξάνθη να περνάει από την έδρα του Ιωνικού με 2-0 και να ανεβαίνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 48 βαθμούς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Ο Λεβαδειακός ανέβηκε δεύτερος με 47 μετά τη νίκη επί του Διαγόρα με 4-0, όντας σε ισοβαθμία με τον Ιωνικό, με τους Βοιωτούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία. Από κοντά και ο Εργοτέλης που έχει 45, μετά τη νίκη επί των Χανίων με 2-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, τόνισε στη χθεσινή (08/05) ενημέρωση ότι θα εισηγηθεί την αναστολή της κατηγορίας, λόγω παραβιάσεων του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αδράνεια της λίγκας να τιμωρήσει όσες ομάδες το παραβίασαν.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΥΦΗ Η ΞΑΝΘΗ

Η Ξάνθη πέρασε από την έδρα του Ιωνικού, ο οποίος συνεχίζει την πτωτική του πορεία, επικρατώντας των Νικαιωτών με 2-0. Οι Άκριτες άνοιξαν το σκορ με τον Βέρκερ στο 24′. Ο Τάτος εκτέλεσε το φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντρα στο τείχος και άλλαξε πορεία, ο Βέρκερ βρέθηκε στην πορεία της στο ύψος της μικρής περιοχής και την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος οι Ακρίτες βρέθηκαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Παπαζόγλου στο 53′, ωστόσο η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε άουτ. Ο ίδιος παίκτης 17′ λεπτά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με τον ίδιο τρόπο, με την Ξάνθη πλέον να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ-Ομάρ, Παπαγεωργίου (80′ Μουστάκης), Κύργιας, Κοτσώνης (72′ Σινγκ), Γκοτσούλιας (58′ Νιάσε), Μουμίν, Κουϊρουκίδης (58′ Μάναλης), Ρόλε, Βλαχομήτρος (79′ Μπονέτι), Κάστρο.

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (74′ Ντίνας), Τάτος (53′ Σιατραβάνης), Πέτροβιτς (45+2′ λ.τ Δημούτσος), Τσαμούρης (53′ Παντελιάδης), Μπριλάντε, Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν, Έμπερτ (74′ Καπνίδης).

ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εύκολο απόγευμα είχε ο Λεβαδειακός κόντρα στο Διαγόρα, καθώς επικράτησε της ομάδας της Ρόδου με 3-0. Οι Βοιωτοί πήραν γρήγορα προβάδισμα στο σκορ στο 7′ με τον Μυτίδη, ενώ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 31′.

Στο 62΄ο Λεβαδειακός κέρδισε και την εκτέλεση ανέλαβε ο Βαγγέλης Θεοχάρης. Ο 22χρονος μέσος, που ανήκει στον Παναθηναϊκό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και σφράγισε τη νίκη για την ομάδα του, η οποία σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση.

Λεβαδειακός (Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Καραχάλιος (46′ Τζημόπουλος), Λιάγκας, Τσάπρας, Κονέ, Μεχία, Κωστή, Μύγας, Πολέττο (59′ Νίκας), Μυτίδης (81′ Τζιώρας), Μαρίνος (81′ Συμελίδης).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Ρουγκάλας, Δημήτρουλας (52′ λ.τ Αθανασίου), Νάτσης (59′ Γεωργίου), Μ. Κονέ (46′ Μπαστακός), Μασούρας, Τσιαντούλας, Καρατάσιος (53′ Λινάρδος), Αλάεθ (68′ Κάκκο), Κωστούλας, Μανωλάκης.

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ο Εργοτέλης επικράτησε των Χανιών με 2-0 στο Παγκρήτιο και διατήρησε τις όποιες ελπίδες έχει για άνοδο. Οι παίκτες του Γιάννη πήραν το προβάδισμα στο σκορ, χάρη στο τυχερό γκολ του Κόλα στο 42′, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο 48′ ο Μανουσάκης με ωραία ενέργεια και αφού πήρε την κόντρα από τον αντίπαλο αμυντικό, μπήκε στην περιοχή, έσκαψε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την ομάδα του.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Σερβιλάκης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Τσέλιος (61′ Άμπι), Μπουτσάκης (73′ Κωστανάσιος), Μανουσάκης (73′ Κατσούρι), Πατρινός (61′ Κόνραντ).

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Κάσσος (46′ Νίκολιτς), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Καμαρά, Παναγιωτούδης (46′ Πλέγας), Κάρλος (80′ Γκίνο), Τριανταφυλλάκος (46′ Δημητριάδης), Βασιλόγιαννης, Μπραμπίγια (46′ Σουντουρά), Διαμαντόπουλος.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΩΝ PLAYOFFS

Ιωνικός – Ξάνθη 0-2

Λεβαδειακός – Διαγόρας 4-0

Εργοτέλης – Χανιά 2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ξάνθη 48

Λεβαδειακός 47

Ιωνικός 47

Εργοτέλης 45

Χανιά 39

Διαγόρας 30

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΩΝ PLAYOFFS

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16/5)

Διαγόρας – Ιωνικός

Ξάνθη – Εργοτέλης

Λεβαδειακός – Χανιά

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/5)

Ιωνικός – Εργοτέλης

Ξάνθη – Λεβαδειακός

Χανιά – Διαγόρας

Photo Credits: Eurokinissi

sport24.gr




Total
0
Shares
Previous Article
asteras olympiacos1

Super League Interwetten: Η βαθμολογία των playoffs μετά απ' την ισοπαλία του Αστέρα με τον Ολυμπιακό

Next Article
kleisto podilatodromio

Αυγενάκης: «Δημιουργία κλειστού ποδηλατοδρομίου στον Βόλο»