Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Ποδήλατα παντού, σε κάθε δρόμο, για όλες τι ηλικίες, για άθληση, βόλτα, διασκέδαση!

Ποδήλατα παντού, σε κάθε δρόμο, για όλες τι ηλικίες, για άθληση, βόλτα, διασκέδαση! Αυτό το μήνυμα έστειλαν το απόγευμα της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2015 εκατοντάδες τρικαλινοί, που μετείχαν στην (αναβληθείσα λόγω καιρού) ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρικκαίων. Ολοκληρώθηκαν, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, οι πολλές και ποικίλες δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διοργάνωσε ο Δήμος με αρκετή πρωτοτυπία και ευρωπαϊκό «αέρα».

Στόχος, εξάλλου, των εκδηλώσεων για τη βιώσιμη κινητικότητα, ήταν ο συνδυασμός μέσων μαζικής και εναλλακτικής μεταφοράς, προκειμένου οι πόλεις μας να γίνουν ουσιαστικά φιλικές στον πεζό, τον πολίτη.

Στο πλαίσιο αυτό, ως κλείσιμο των εκδηλώσεων, η ποδηλατοβόλτα ακολουθήθηκε από εκατοντάδες τρικαλινούς σε μια διαδρομή επιλεγμένη για να ξεκουράζει και να διέρχεται από διάφορα σημεία της πόλης.

Ο Δήμος Τρικκαίων εφοδίασε τους συμμετέχοντες με ειδικά καλύμματα σέλας για προστασία από τη βροχή, καθώς και με φωτάκια εμπρός και πίσω προειδοποίησης. Πριν τη βόλτα, μέλη του συλλόγου ΚΡΟΝΟΣ πραγματοποίησαν ενημέρωση για θέματα του ποδηλάτου, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης, τρεις τυχεροί κέρδισαν από ένα ποδήλατο. Οι τυχεροί είναι: Θανάσης Σκρέκας, Ντίνος Γιαννούλης, Μαρίνα Πουλιανίτη, οι οποίοι κερδίζουν το ποδήλατο, προσφορά της τρικαλινής εταιρείας ΒΗΤΑΣ Α.Ε.

podilatada4

podilatada8




Total
0
Shares
Previous Article

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της ΠΕΔ Θεσσαλίας στη Σκιάθο

Next Article

Το ΚΑΠΗ Καρδίτσας γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Related Posts