ΠΟΑΣ: Ματαιώνεται το Αντάμωμα Αργιθεατών στον Άγιο Νικόλαο – Από 27 έως 30 Ιουλίου η συνάντηση Νεολαίας της ΠΟΑΣ

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων: Ετήσια τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση

ΠΟΑΣ: Ματαιώνεται το Αντάμωμα Αργιθεατών στον Άγιο Νικόλαο – Από 27 έως 30 Ιουλίου η συνάντηση Νεολαίας της ΠΟΑΣ

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων συνεδρίασε στις 28-05-2023 στα γραφεία του Συλλόγου Αργιθεατών Μαγνησίας και ομόφωνα των παριστάμενων μελών αποφάσισε τα κάτωθι:

1) Μετά από διαλογική συζήτηση και διαβούλευση του ΔΣ και με άλλα μέλη της ΠΟΑΣ έκρινε ότι λόγω των επικείμενων εθνικών εκλογών στις 25-5-2023, η πραγματοποίηση του Ανταμώματος αμέσως την επόμενη εβδομάδα δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με όρους και συνθήκες που θα το καταστήσουν επιτυχημένο, καθώς η για δεύτερη συνεχή Κυριακή μετακίνηση των Αργιθεατών προς την Αργιθέα λόγω των οικονομικών συνθηκών δεν θα είναι εύκολη.

Κατά συνέπεια ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Αντάμωμα την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου 2023, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου, δίνοντας ραντεβού εκεί για την επόμενη χρονιά.

2) Η Συνάντηση της Νεολαίας της ΠΟΑΣ, καθώς και το μουσικό Φεστιβάλ της Νεολαίας μας, που έχει καταστεί θεσμός, δηλαδή «Music by the lake festival» θα πραγματοποιηθούν κανονικά από τις 27 Ιουλίου έως και τις 30 Ιουλίου 2023, αυτή τη χρονιά στη Δυτική Αργιθέα μέχρι και τον Αχελώο.

Λόγω δε ειδικών περιστάσεων το Μουσικό Φεστιβάλ θα γίνει στις όχθες του Αχελώου, αντί της Λίμνης Στεφανιάδας, για πρώτη φορά και μάλιστα κοντά στο σημείο όπου δέσποζε η ιστορική Γέφυρα Κοράκου.

Στις 30 Ιουλίου 2023 και προκειμένου να κλείσει το τετραήμερο της Νεολαίας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το πρωί στο χώρο των Αγίων Αναργύρων Λαγκαδίου, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της ΠΟΑΣ, Αντάμωμα της Νεολαίας μας με τη συμμετοχή αργιθεατών μουσικών μας, τιμώντας με αυτό τον τρόπο την δυναμική παρουσία των νέων, αλλά και όχι μόνο, απανταχού αργιθεατών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί από το ΔΣ τις επόμενες ημέρες.

Το ΔΣ της ΠΟΑΣ ευχαριστεί θερμά για τη φιλοξενία της συνεδρίασης, την πρόεδρο του ΔΣ του Συλλόγου Αργιθεατών Μαγνησίας, κ.Μελπομένη Ρίνη, καθώς και όλο το ΔΣ, οι οποίοι αγκάλιασαν την ΠΟΑΣ, συμμετείχαν στη συνεδρίαση μας και δήλωσαν δυναμικό παρόν για τις εκδηλώσεις που η ΠΟΑΣ καλείται να συνδιοργανώσει με τα μέλη/σωματεία της.

Η Πρόεδρος: Μαυραντζά Αθηνά-Μαρία (Νανά)

Η Γραμματέας: Γώγου Βασιλική





Total
0
Shares