Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πλούσιες εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού, Λαογραφικού & Χορευτικού Συλλόγου Βατσουνιάς

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο σύλλογος μας διοργανώνει πενθήμερο εκδηλώσεων για τον μήνα Αύγουστο.

• 8 Αύγουστου στο Γήπεδο Βατσουνιάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των χωριών Πευκόφυτου –Βατσουνιάς. Επίσης θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο Δρακότρυπας μεταξύ των χωριών Οξυάς – Δρακότρυπας. Στις 17:00 θα λάβουν μέρος τα παιδιά 7 έως 15 ετών. Στις 18:45 θα ξεκινήσει ο αγώνας της ομάδας ενηλίκων.

• 9 Αυγούστου Πάρτυ Νεολαίας Βατσουνιάς. Το καθιερωμένο πάρτυ έχει γίνει θεσμός και συγκεντρώνει κόσμο όλων των ηλικιών από όλη την γύρω περιοχή. Κοντά μας θα βρίσκεται ο Γιάννης Σοφίλας με την Λύρα του και τις μαντινάδες του και ο DJ DECIBEL με τις μουσικές του επιλογές που θα μας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρωινές ώρες.

• 10 Αυγούστου ο τελικός αγώνας ανάμεσα στους νικητές των δύο προηγούμενων αγώνων.

• 11 Αυγούστου και ώρα 07:30 οι φυσιολάτρες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή γνωρίζοντας την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα ώστε να πάρουμε και πάλι τον δρόμο της επιστροφής.

• 12 Αυγούστου η ημέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά, με πολλά παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις. Η παιδαγωγός Κατερίνα Φούκα θα επιμεληθεί του προγράμματος που ξεκινά στις 19:00.

• 13 Αυγούστου το 2ο Αντάμωμα Βατσουνιωτών στην πλατεία του χωριού με δημοτική ορχήστρα. Σμίγουμε από όλα τα μέρη του κόσμου ξανά εδώ στις ρίζες μας και το γιορτάζουμε με γλέντι και χορό μέχρι το ξημέρωμα. Θα μας διασκεδάσουν οι:

Τραγούδι: Νταράλας Βασίλης, Λάζαρος Σατραζέμης, Διαμάντη Φαίδρα

Κλαρίνο: Ανδρέας Ζυγογιάννης

Τύμπανα: Σταύρος Καρδούλας

Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι ο Σύλλογος μας να δώσει την ευκαιρία στους απανταχού Βατσουνιώτες να επιλέξουν ως προορισμό το χωριό τους για να δραστηριοποιηθούν, να διασκεδάσουν και να γνωριστούν μεταξύ τους.


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΤΣΟΥΝΙΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article

ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης «Οκταήμερο πρόγραμμα θαλάσσιων διακοπών στην Χαλκιδική»

Next Article

Πέντε έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην Καλαμπάκα επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Related Posts