Πλούσια εβδομάδα δράσεων από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

<

Πολύ πλούσια εβδομάδα δράσεων από τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας (ΕΟΣΚ), ίσως με τη πιο πολυδιάστατη παρουσία του συλλόγου από ίδρυσης του.

Την Παρασκευή, γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, διοργάνωσε ποδηλατάδα στην πόλη με 80 συμμετοχές περίπου με μεγάλη επιτυχία, θέλοντας να δώσει το μήνυμα της ελαχιστοποίησης της χρήσης του αυτοκινήτου και της αύξησης της χρήσης του ποδηλάτου.

Είχε συμμετοχή στη 17η Οικολογική Γιορτή με ενημερωτικό περίπτερο και με δράσεις για τα παιδιά, με παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού.
Είχε συμμετοχή με δεκαεφτά μέλη του, στη 6η Θεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση που έγινε στα Χάνια Πηλίου, με πλούσιες εκδηλώσεις και πεζοπορίες.

Επίσης τρία μέλη του ΕΟΣΚ μετέβηκαν στα Τζουμέρκα, όπου έκαναν μια απαιτητική διάσχιση διάρκειας 10 ωρών και την επόμενη μέρα έκαναν κατάβαση (canyoning) σ ένα από τα πιο όμορφα και δύσκολα φαράγγια της Ελλάδας, την ”Πύλη του Παραδείσου”.
Και τέλος άλλη μια ομάδα του Συλλόγου με εφτά μέλη του έκαναν τοποθέτηση κουτιών κορυφής και βιβλίων εντυπώσεων στις κορυφές Σουφλιστάρα και Πετσαλούδα των Αγράφων.

Όλα τα παραπάνω σε 4 ημέρες!!!


Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του συλλόγου στα τηλ: 6973695595 –6974110853, στο http://eoskarditsas.blogspot.com/ και στο  https://www.facebook.com/eoskarditsas.

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας (ΕΟΣΚ)Total
0
Shares
Previous Article

Εκλογο-Απολογιστική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολ. Μουζακίου

Next Article

Πήλιο: Συμμετοχή του Σ.Π.ΟΡ.Τ. στην 6η Θεσσαλική Ορειβατική Συνάντηση


Total
0
Share