Πισίνα ξενοδοχείου Άνοιγμα ξενοδοχείων: Πότε θα επαναλειτουργήσουν – Τι θα γίνει με τα καταλύματα διακοπών

Πισίνα ξενοδοχείου Άνοιγμα ξενοδοχείων: Πότε θα επαναλειτουργήσουν – Τι θα γίνει με τα καταλύματα διακοπών

Είχε προηγηθεί απόφαση στα μέσα Μαρτίου για αναστολή λειτουργίας των ξενοδοχείων έως τα τέλη Απριλίου, για τον περιορισμό της πανδημίας.

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης για την σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού για την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού, τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας, αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους για τους τουρίστες την πρώτη ημέρα του Ιουνίου.

Όπως ανέφεραν οι ανακοινώσεις, την 1η Ιουνίου ξεκινά η δραστηριότητα στον τομέα της Εστίασης, πάντα με προϋποθέσεις, που θα έχουν μέχρι τότε συμφωνηθεί, ενώ την ίδια μέρα θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας.

 

The Mall Athens
© Φωτογραφία : themallathens.gr

Για τα ξενοδοχεία ισχύουν οι κανόνες και τα μέτρα προστασίας των καταστημάτων εστίασης, όσον αφορά στις καφετέριες και τα εστιατόριά τους.

Δηλαδή, τραπέζια θα υπάρχουν μόνο σε εξωτερικούς χώρους, με ελάχιστη απόσταση των τραπεζιών τα 2 μέτρα και με 4 άτομα σε κάθε τραπέζι.

Σε δεύτερο χρόνο και εντός Ιουνίου, θα λειτουργήσουν καταλύματα διακοπών και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως ανακοινώθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, στο επόμενο διάσημα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις συνολικά για την επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας, που θα περιλαμβάνει και το άνοιγμα των εποχικών ξενοδοχείων, των τουριστικών γραφείων κλπ.Total
0
Shares