Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πεζοπορία στον Όλυμπο για τους φοιτητές/τριες του ΤΕΙ Θεσσαλίας & Erasmus

Το να αθλείσαι, να περνάς όμορφα τη μέρα σου με μια βόλτα στη φύση, να γνωρίζεις καινούργια μέρη και καινούργιους ανθρώπους, καθώς και τον πολιτισμό της χώρας σου είναι από τα κυριότερα αγαθά που προσπαθεί να προσφέρει στους φοιτητές του το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Με Μονοήμερη Εκπαιδευτική Άσκηση πεζοπορία στον Όλυμπο για το Ακαδημαϊκό Έτος 2016-2017 οι φοιτητές/τριες του Erasmus και του ΤΕΙ Θεσσαλίας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ομορφιά του Ολύμπου.

Η αφετηρία βρισκόταν στο 14ο χιλιόμετρο Λιτόχωρο-Πριόνια στην τοποθεσία Γκορτσιά, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση στο καταφύγιο Πετρόστρουγκα.

Τα παιδιά που συμμετείχαν έζησαν τη μοναδική αυτή εμπειρία καθώς θαύμασαν το μαγευτικό τοπίο με πλούσια βλάστηση και το δάσος με τις οξιές.

Στο τέλος της διαδρομής μετά την πεζοπορία οι εκδρομείς επισκέφθηκαν τον Πλαταμώνα και γευμάτισαν σε τοπική ταβέρνα.

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Ασκήσεις για όλους-Κινητική αναψυχή” το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργανώνει για όλους τους φοιτητές/τριες του ΤΕΙ Θεσσαλίας, φοιτητές/τριες του ΕRASMUS και τα μέλη μονοήμερες εκπαιδευτικές αθλητικές δραστηριότητες στη φύση (Rafting, πεζοπορίες, αναρρίχηση), οι δραστηριότητες κινητικής αναψυχής έχουν ψυχαγωγικό αθλητικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Πεζοπορία στον Όλυμπο για τους φοιτητές/τριες του ΤΕΙ Θεσσαλίας & Erasmus




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα

Next Article

Λήξη της 9ης Φοιτητικής Εβδομάδας του ΤΕΙ Θεσσαλίας