Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων

Σημαντική συνάντηση με τον Υπουργό Υ.Π.ΕΝ. Κωνσταντίνο Σκρέκα

Συνεχίζοντας τις προγραμματισμένες εξορμήσεις του στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας, την Κυριακή 7 Αυγούστου επισκέφθηκε τις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων με πρώτο σταθμό την Τ.Κ. Αγίου Νικολάου.

Εκεί τον Δήμαρχο υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίου Νικολάου κ. Αχιλλέας Καλόγηρος και αρκετοί κάτοικοι του Χωριού, συζητώντας μαζί τους και άδραξαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χωριό.

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων

Ο κ. Μαράβας τους άκουσε με προσοχή και έδωσε τον λόγο ότι μαζί με τους συνεργάτες του στο Δ.Σ θα δώσει άμεσες λύσεις. Επίσης τους ενημέρωσε για κάποια έργα που είναι σε εξέλιξη και θα τελειώσουν σύντομα.

Ο δεύτερος σταθμός του κ. Μαράβα ήταν η Τοπική Κοινότητα Πύρρας όπου συναντήθηκε με το Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύρρας κ. Απόστολο Γιώτη, αλλά και με αρκετούς κατοίκους ήρθαν για το καλοκαίρι από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Στο τραπέζι της κουβέντας που είχε ο κ. Μαράβας τόσο με τον Πρόεδρο κ. Γιώτη, όσο και με τους παρευρισκόμενους, τέθηκαν προβλήματα που χρήζουν άμεσης λύσης όπως κατά την διάρκεια του χειμώνα οι κατολισθήσεις λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αφού τους άκουσε με προσοχή ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι μπορεί σαν Δήμος Πύλης, πιέζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις Περιφέρεια ,Υπουργεία και στις αρμόδιες Υπηρεσίες για να βρεθεί λύση στα παραπάνω προβλήματα.

Τρίτος σταθμός του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα ήταν η Τοπική Κοινότητα Δέσης εκεί για λίγο συνάντησε τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Δέσης κ. Αναστάσιο Μήτσιο.

Τέταρτος σταθμός ήταν η Τοπική Κοινότητα Αθαμανίας όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητος κ. Γεώργιος Κάλλος και χαιρέτισε αρκετούς κατοίκους που παραθερίζουν στο Χωριό.

Περιοδεία του Δημάρχου Πύλης Κωνσταντίνου Μαράβα στις Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Αιθήκων

Ο Δήμαρχος Πύλης κ . Κων/νος Μαράβας στην Αθαμανία είχε την τύχη και την χαρά να συναντήσει τον Υπουργό Υ.Π.ΕΝ. κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα, όπου συζήτησαν σοβαρά θέματα που αφορούσαν τον Δήμο Πύλης, με επίκεντρο το Φράγμα της Μεσοχώρας.

Η Περιοδεία του κ. Μαράβα έκλεισε με τον τελευταίο σταθμό το Γαρδίκι όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαρδικίου κ. Άρης Αλεξίου και ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Κων/νος Ούτρας.

Ο κ. Δήμαρχος με τους συνεργάτες του χαιρέτισαν έναν – έναν όλους τους κατοίκους που είχαν κατακλύσει την πλατεία του Χωριού.

Επίσης είχε ιδιαίτερη χειραψία με τον Βουλευτή Τρικάλων κ. Αθανάσιο Λιούτα και τον πρώην βουλευτή κ. Χρήστο Σιμορέλη.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ




Total
0
Shares
Previous Article
ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας να κατασκευάσει γρήγορα νέα ασφαλή γέφυρα Αργύρη - Βατσουνιάς Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Σταματήστε τις διαρκείς παρατάσεις των έργων και δώστε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών χωριών της Καρδίτσας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στην εγκατάσταση 19 ανεμογεννητριών επιχειρηματικού ομίλου σε δασώδη περιοχή NATURA του Μαυροβουνίου - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των εργαζομένων στη δομή προσφύγων και μεταναστών του Κουτσόχερου - ΛΑ.ΣΥ. Θεσσαλίας: Να παρθούν τώρα μέτρα προστασίας του λαού και της περιουσίας του από τον κίνδυνο νέων πλημμυρών - Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Όχι στις νέες αυξήσεις στα διόδια - Να καταργηθούν σε όλους τους δρόμους - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας: Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Θεσσαλίας στην Π.Ε Καρδίτσας - Η Λαική Συσπείρωση για το «γάμο» ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Κουρέτα - Η «Λαική Συσπείρωση» Θεσσαλίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο για την φονική πυρκαγιά στη Μαγνησία - Παρεμβάσεις και Ανακοινώσεις της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας Η Λαική Συσπείρωση δεν νομιμοποιεί την απαράδεκτη διαδικασία της κατεπείγουσας και διά περιφοράς συνεδρίαση του ΠΣ Θεσσαλίας - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Να διοριστεί άμεσα μόνιμος γιατρός στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας για τους καλλιτέχνες - Λαική Συσπείρωση: Όχι στον εθνικισμό και στον αλυτρωτισμό - Πρόταση ψηφίσματος για την προστασία των δικαιωμάτων των ΑΜεΑ - Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας χαιρετίζει την απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς - ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Κάτω τα χέρια από την κυριακάτικη αργία - Επερώτηση για τον δρόμο Ελασσόνας - Κοζάνης και την παράκαμψη Ελασσόνας - Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας

ΛΑ.ΣΥ Θεσσαλίας: Επερώτηση για τα προβλήματα του νεοκατασκευασμένου δρόμου στον κυκλικό κόμβο στην γέφυρα Διαλεκτού Τρικάλων

Next Article
Αποκαθίστανται οι ζημίες του οδικού δικτύου στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Αποκαθίστανται οι ζημίες του οδικού δικτύου στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας

Related Posts