Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Περιοδεία του δημάρχου Πύλης Κώστα Μαράβα σε Νέα Πεύκη και Λιβαδοχώρι

Ο δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας επισκέφτηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, τις Τοπικές Κοινότητες Νέα Πεύκη και Λιβαδοχώρι, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ κ. Βασίλειο Αναγνώστου.

Στην Νέα Πεύκη τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Κων/νος Σακομήτρος όπου συνάντησε τους κατοίκους του Χωριού χαιρετώντας τους έναν-έναν, και κατόπιν στην λαϊκή Συνέλευση που έγινε στην πλατεία του Χωριού άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους.

Maravas-2Αφού πρώτα τον παρουσίασε στους παρευρισκόμενους κατοίκους ο Πρόεδρος κ. Σακομήτρος,τον καλωσόρισε, αναφερόμενος ότι στην διάρκεια της παρούσης Δημοτικής Αρχής συνεργάστηκα άριστα με τον δήμαραχο και έγιναν κάποια έργα στο Χωριό στο μέτρο του δυνατού.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την σημερινή υποδοχή καθώς και τους κατοίκους τονίζοντας την καλή συνεργασία που είχε, στο τρέχον χρονικό διάστημα που είναι δήμαρχος με τον Πρόεδρο.

Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου της ΔΕΥΑΠ κ. Βασιλείου Αναγνώστου δίνοντας συγχαρητήρια στους κατοίκους για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν για το Χωριό τους, βελτιώσαμε κάποια προβλήματα στην ύδρευση και θα προσπαθήσουμε για ακόμα περισσότερα στο μέλλον.

Ο επόμενος σταθμός του κλιμακίου της Δημοτικής Αρχής Πύλης μαζί με τους κ. Σωτήρη Χαντζή δημοτικό σύμβουλο, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Αρματωλικού κ. Παναγιώτη Τεντολούρη, και το κ. Αναγνώστου δημοτικό σύμβουλο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, επισκέφτηκαν το Λιβαδοχώρι όπου εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Γεώργιος Πολυγένης.

Maravas-1Στην πλατεία του Χωριού στο κεντρικό καφενείο συνάντησε τους κατοίκους του Χωριού, συνομιλώντας μαζί τους ακούγοντας συγχρόνως και τα προβλήματα τους.

Φυσικά απόλαυσαν κάτω από τον δροσερό ίσκιο των δέντρων το τσίπουρο και τους νόστιμους μεζέδες του καταστήματος.

Στην αρχή της περιοδείας του στα ορεινά του Καλλικρατικού Δήμου Πύλης, ο δήμαρχος επισκέφτηκε το Κοιμητήριο της Νέας Πεύκης, να διαπιστώσει από κοντά τις όποιες εργασίες που έγιναν εκεί, με την κατασκευή του νέου Οστεοφυλάκιου.




Total
0
Shares
Previous Article

2.500 τρικαλινά παιδιά θα ωφεληθούν φέτος

Next Article

Πάρτυ Νεολαίας στην Πορτή την Τρίτη 11 Αυγούστου: Luna party