Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Αίολος/Γόμφοι

AIOLOS ASA 3

Πέρασε και το εμπόδιο της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Αίολος/Γόμφοι

Συνέχισε με το απόλυτα στα εντός έδρας παιχνίδια για τον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής ο Αίολος/Γόμφοι κερδίζοντας με 63-50 και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι παίκτες του Χάρη Φόρου, παρά την απουσία του Θέου, έδειξαν σοβαρότητα και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Ενώ πλέον ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής στο Σχηματάρι με τον τοπικό Ερμή.

Τα δεκάλεπτα: 14-10, 35-26, 49-38, 63-50.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΙΟΛΟΣ/ΓΟΜΦΟΙ (ΦΟΡΟΣ): Μόσιαλος 11 (1), Παππάς 5 (1), Ζώρζος 4, Κολότσιος 15 (4), Τσιακάρας, Μοσχόπουλος 3 (1), Ιωάννου 12 (1), Τσιγγενόπουλος, Ψύρρας, Δέσπος 13.

AΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Κρομμύδας): Αργύρης. Χαλιμούρδας , Γεωργαντζάς, 21 (1), Αρκούδας 2, Αντωνίου 6, Καλλιάρας 12, , Πυργιώτης, Ντίνας, Ψυχογιός 9 (3).

AIOLOS ASA 1

AIOLOS ASA 2

AIOLOS ASA 4

AIOLOS ASA 5

AIOLOS ASA 6

Φόρος και Κρομμύδας συμφώνησαν ότι ο Αίολος/Γόμφοι ήταν ανώτερος (ΒΙΝΤΕΟ)

Συμφωνία απόψεων υπήρξε μετά το τέλος του αγώνα Αίολος/Γόμφοι – Αναγέννηση Καρδίτσας ανάμεσα στους δυο προπονητές των ομάδων για την ανάλυση του αγώνα.

Ο Χάρης Φόρος της τρικαλινής ομάδας και ο Βασίλης Κρομμύδας της καρδιτσιώτικης ομάδας αναγνώρισαν ότι νίκησε ο καλύτερος.

Αναλυτικά:




Total
0
Shares
Previous Article
Γέφυρα Κοράκου - Άρτα (80χλμ) - Γέφυρα Κοράκου - Καρδίτσα (80χλμ) - Η ζοφερή υπόθεση της «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» ευκαιρία για ανάπλαση-ανασύνθεση του αυτόνομου ελεύθερου Αυτοδιοικητικού χώρου - Το αλαλούμ με διορισμό Γιατρών στα ορεινά άγονα Ιατρεία συνεχίζεται από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας - Δημήτρης Παπακώστας - Άρχισε να ακούγεται η «μυστική βοή των πλησιαζόντων γεγονότων»

Δημήτρης Παπακώστας:  Ώρα λήξης μέτρων κοβιντ19 ... πριν τιναχτεί το καπάκι οργής !

Next Article
imimarathonios Trikala1

Μετά την πανδημία επιτυχημένος και με κοινωνικό μήνυμα ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα - Τρίκαλα