Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

Πέντε συλλήψεις στη Θεσσαλία την Τρίτη 18/1/2022

astynomika sillipseis

Πέντε συλλήψεις στη Θεσσαλία την Τρίτη 18/1/2022

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων (19-01-22)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής φυγόποινης

Συνελήφθη, χθες (18-01-2022) το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμεί απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με ποινή κάθειρξης -8- ετών και χρηματική ποινή -30.000- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (18-01-2022) το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ανήλικος ημεδαπός, για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, την 17/18-01-2022 στον Τύρναβο, ο δράστης αφαίρεσε, από ανασφάλιστο όχημα, αγροτικά εργαλεία (αλυσοπρίονο κ.α.), είδη ένδυσης και το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, εκτός του χρηματικού ποσού, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες (18-01-2022) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας αλλοδαπός, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, βάρους -0,84- γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και του Κ.Ο.Κ.

Συνελήφθη, χθες (18-01-2022) το βράδυ στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, ένας αλλοδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στερούμενος άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ κατά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε -1- σουγιάς.

Σύλληψη ημεδαπής, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης

Συνελήφθη, χθες (18-01-2022) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία ημεδαπή, σε βάρος της οποίας, καθώς και σε βάρος άγνωστου, μέχρι στιγμής, άνδρα, σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, για το αδίκημα της απάτης.

Ειδικότερα, προχθές (17-01-2022) το βράδυ, άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό στο πλαίσιο αγγελίας πώλησης αλυσοπρίονου που είχε αναρτηθεί από τον ίδιο σε ιστοσελίδα και αφού τον έπεισε για την αγορά αυτού, κατάφερε να του αποσπάσει το ΙΒΑΝ του λογαριασμού του και τους προσωπικούς κωδικούς ασφαλείας, καθώς και να τον πείσει να συναινέσει στον υπερσύνδεσμο (link) επιβεβαίωσης που αποστάλθηκε στο κινητό του τηλέφωνο, δήθεν για την ολοκλήρωση μεταφοράς των χρημάτων.

Κατόπιν των ανωτέρω, όπως διαπίστωσε, πραγματοποιήθηκε μεταφορά του χρηματικού ποσού των -2.900- ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της συλληφθείσας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.




Total
0
Shares
Previous Article
Δημοσιεύθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα της Απογραφής 2021 - Απογραφή 2021 Πληθυσμού/Κατοικιών 2021

Δήμος Λαρισαίων: Η απογραφή συνεχίζεται μέχρι τις 30 Ιανουαρίου

Next Article
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας - Παράρτημα Ρομά

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καρδίτσας - Παράρτημα Ρομά: Ενέργειες για το έτος 2021

Related Posts